Özkan Sümer Hem HDP'yi Hemde Perinçek'in partisini veto etti.

Haber61 – Haber Servisi – Halkların Demokratik Kongresi (HDP) Trabzon’da gündemden düşmüyor.Doğu Karadeniz açılımı yapan HDP’nin 7 haziran’da seçimlerde Trabzon’dan aday gösterme arayışı devam ederken flaş bir iddia ortaya atıldı. HDPli yetkililer Trabzon

Özkan Sümer Hem HDP'yi Hemde Perinçek'in partisini veto etti.

Haber61 – Haber Servisi – Halkların Demokratik Kongresi (HDP) Trabzon’da gündemden düşmüyor.Doğu Karadeniz açılımı yapan HDP’nin 7 haziran’da seçimlerde Trabzon’dan aday gösterme arayışı devam ederken flaş bir iddia ortaya atıldı. HDPli yetkililer Trabzonspor’un efsane isimlerinden Özkan Sümer’i partilerinden Trabzon Milletvekili adaylığı için teklif getirdiği öğrenildi.

İşçi Partisi siyasal ismini değiştirerek Vatan Partisi olarak Türk siyasetinde yerini alacak. bu parti Trabzon'da aday göstermek için ilk Özkan Sümer’in kapısını çaldığı öğrenildi. Konu ile alakalı Haber61’e açıklama yapan Özkan Sümer, “ bana resmi olarak bir teklif yok. Sadece bir söylem olarak bilgilendirildim. Ama benim hayatımın hiçbir döneminde siyaset olmadı. HDP, direk resmi olarak da adaylık getirse ben bunu zaten kabul etmem. Diğer partilerde adaylık getirse kabul etmem.”ifadelerine yer verdi.  

Haber : Şükrü Üçüncü

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor