Özkahya'nın ilk derbisi olacak

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Merkez Hakem Kurulu (MHK) tarafından bu akşam oynanacak olan Trabzonspor-Beşiktaş karşılaşmasına atanan Batman Bölgesi Hakemi Halis Özkahya, Turkcell Süper Ligi'nde ilk defa bir derbi müsabakasında düdük çalarken, Özkahya'

Özkahya'nın ilk derbisi olacak

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Merkez Hakem Kurulu (MHK) tarafından bu akşam oynanacak olan Trabzonspor-Beşiktaş karşılaşmasına atanan Batman Bölgesi Hakemi Halis Özkahya, Turkcell Süper Ligi'nde ilk defa bir derbi müsabakasında düdük çalarken, Özkahya'nın yardımcılıklarını ise Nihat Mizrak, Alper Ulusoy yapacak.

Özkahya, bu yıl ilk kez 6 Eylül Cumartesi günü Banka Asya Ligi'nde Manisaspor ile Çaykur Rizespor arasında oynanan maçta düdük çalarken, Turkcell Süper Ligi'nde ise ilk maçına Trabzonspor ile Beşiktaş arasında oynanacak karşılaşma ile başlayacak. Sezonun ilk derbi maçını yönetecek olan 28 yaşındaki genç hakemin tecrübesiz olması kafalarda soru işaretine yol açarken, her iki kulüp de hakemin göstereceği performansı yakından takip edecek.

Halis Özkahya, daha önce Trabzonspor ve Beşiktaş'ın oynadığı maçları da yönetirken, her iki takım da Özkahya ile çıktıkları maçlarda yenilgi yüzü görmedi. Halis Özkahya Trabzonsor'un Ankaraspor'u 2-1, Gençlerbirliği'ni 4-3 ve Kayseri Erciyesspor'u 3-1 yendiği maçlarda düdük çaldı.

Beşiktaş'ın ise Fortis Türkiye Kupası'nda Çaykur Rizespor'u 3-2, ligde Konyaspor'u 2-1, Hacettepe'yi 1-0 yendiği ve Sakaryaspor ile 0-0 berabere kaldığı maçları yönetirken, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Galatasaray arasında oynanan
derbi maçlarda ise, 4. hakem olarak görev yaptı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor