Özgener'den Terim açıklaması

TFF Başkanı Mahmut Özgener, Dünya Kupası'na katılamamanın üzüntüsünü yaşadıklarını söylerken, Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim hakkında da açıklamalarda bulundu. "Mutlu değiliz. Dünya Kupası'na katılmak bizler için çok önemliydi, Türkiye için ç

Özgener'den Terim açıklaması
TFF Başkanı Mahmut Özgener, Dünya Kupası'na katılamamanın üzüntüsünü yaşadıklarını söylerken, Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim hakkında da açıklamalarda bulundu.

"Mutlu değiliz. Dünya Kupası'na katılmak bizler için çok önemliydi, Türkiye için çok önemliydi. Turnuvaya renk getirecektik, ama olmadı. Olmamasından dolayı da üzgünüz. Bu mutluluğu bekleyen bir çok insan vardı Türkiye'de. Bir kere bu mutluluğu onlara yaşatamadağımız için çok üzgünüz. Futbolcular da üzgün ve moralsizdir. Başka bir şey söyleyemiyoruz. Avantaj sizden gidiyor sonuçta. Bir kere bu fırsatı elden kaçırmamamız lazımdı. Bosna'nın puan kaybetmesini beklemekten öte, kendi galibiyetimiz ile alacağımız puanlarla gruptan çıkmamız gerekiyordu. Fırsatı biz Bosna maçında kaçırdık. Hiç beklemediğimiz puanlar kaybettik. Estonya'da çok farklı kazanacağımız maçı berabere bitirdik. İstanbul'da Belçika'ya puan kaybetmenin dezavantajını yaşadık. Neticede kendi avantajımızı kendimiz yitirmiş olduk"

Özgener, Fatih Terim'in dün yaptığı basın toplantısındaki sözleri hakkında ise şu ifadeleri kullandı:
"Şimdi hepimiz üzgünüz. Bu konu sürekli gündeme geldi. Bu konudaki görüşlerimi ben her zaman kamuoyu ile paylaştım. Fatih hocamızın bizimle 2012'ye kadar sözleşmesi var. 2010 Dünya Kupası ile turnuvalar bitmiyor"

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor