Özgener toplantı da konuştu

Özgener, basın mensuplarının böyle bir iddia olduğunu belirtmeleri üzerine, ''Fatih Terim'in gönderilmesi diye bir dedikoduyu sizden duyuyorum. Bizim gündemimizde Terim'in kalması ya da kalmaması gibi bir şey yok'' diye konuştu. Belçika maçında, bir futbo

Özgener toplantı da konuştu
Özgener, basın mensuplarının böyle bir iddia olduğunu belirtmeleri üzerine, ''Fatih Terim'in gönderilmesi diye bir dedikoduyu sizden duyuyorum. Bizim gündemimizde Terim'in kalması ya da kalmaması gibi bir şey yok'' diye konuştu.

Belçika maçında, bir futbol maçında yaşanmaması gereken şeyi, iki takımın teknik direktörünün de yaşadığını belirten Mahmut Özgener, ''Bir futbol maçında yaşanmaması gereken şeyler oldu. Futbolun doğasında bunlar var. Bizim Fatih hocamızla ilgili gündemimizde bir şey yok'' dedi.

Fatih Terim'in milli takımın yanı sıra başka bir takımı çalıştırması konusundaki spekülasyonlara da açıklık getirerek, ''Ben ve arkadaşlarım milli takım çalıştırıcısının, iki takım çalıştırmasına hiç bir zaman sıcak bakmıyoruz.

Milli takımlar sorumluluğu çok yoğun tempoda ve full time çalışılması gereken bir iş. Dolayısıyla milli takımlar sorumlusu sadece milli takım çalıştırır'' şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler