Özgener suskunluğunu bozdu

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mahmut Özgener, yarın yapacakları yönetim kurulu toplantısında Fatih Terim konusunu da konuşacaklarını belirtirken, hafta sonu oynanan maçlarda küfürlü ve kötü tezahüratların arttığını, bu konuda kesinlikle taviz vermeye

Özgener suskunluğunu bozdu
Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mahmut Özgener, yarın yapacakları yönetim kurulu toplantısında Fatih Terim konusunu da konuşacaklarını belirtirken, hafta sonu oynanan maçlarda küfürlü ve kötü tezahüratların arttığını, bu konuda kesinlikle taviz vermeyeceklerini söyledi.

Türkiye Futbol Federasyonu'nun, Spordan Sorumlu Devlet Bakanlığı'nın işbirliği ile gerçekleştireceği "Milli Gurur Milli Forma" sergisinin açılışı öncesinde basın mensuplarının sorularını yanıtlayan TFF Başkanı Özgener, Hasan Doğan anısına düzenlenen sergide Hasan Doğan özel bölümünü gezerken çok duygulu anlar yaşadıklarını belirterek, "Üzüntümüz büyük onu burada tekrar anıyoruz. Hasan abimiz nur içinde yatsın. Kısa sürede çok işler yaptı ve bize çok şey öğretti. Kendisini rahmetle anıyoruz" dedi.

Özgener, Turkcell Süper Lig'de hafta sonu oynanan maçlarda yaşanan kötü ve küfürlü tezahüratlar ile ilgili olarak ise, "Bu hafta tribünlerde çok fazla küfür vardı. Bizim yönetmeliğimiz çok açık. Taviz vermeyeceğimiz en önemli olaylardan biri de küfür. Raporları görmedim bilmiyorum, görmemede gerek yok.

Görüntüleri gördüm neticede disiplin kurulu yönetmeliği uygulayıp gereğini yapacaktır" diye konuştu.
Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim ile ilgili soruya Özgener, "Sayın Terim sergi açılışına gelecek. Yarın yönetim kurulu toplantısı var. Fatih Terim ile ilgili özel bir gündemimiz yok, ancak bu konu da konuşulacak" şeklinde cevap verdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor