Özgener: "Huzurlu ayrılıyorum"

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mahmut Özgener, birkaç gün sonra ayrılacağı makamında 24’e özel açıklamalarda bulundu. Özgener, başkanlık görevinden huzurlu bir şekilde bıraktığını söyleyerek, Mehmet Ali Aydınlar’ın iyi bir ekip kurması halinde Türk fu

Özgener: "Huzurlu ayrılıyorum"

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mahmut Özgener, birkaç gün sonra ayrılacağı makamında 24’e özel açıklamalarda bulundu. Özgener, başkanlık görevinden huzurlu bir şekilde bıraktığını söyleyerek, Mehmet Ali Aydınlar’ın iyi bir ekip kurması halinde Türk futbolu için önemli işler yapacağını belirtti.

“Huzurlu Bir Şekilde Bu Makamdan Ayrılıyorum”

Evren Göz’ün sorularını yanıtlayan Özgener, “Beni bu makama layık görüp seçen herkese çok teşekkür ediyorum. Çünkü ülkemizin en önemli makamlarından birinde 3 yıllık başkanlık yaptım. Son derece de içim huzurlu bir şekilde bu makamdan ayrılıyorum” dedi.

“Bırakma Kararımdan Sonraki Tepkiler Beni Çok Duygulandırdı”

Mahmut Özgener, yaptıklarının takdirini kamuoyuna bıraktığını vurgulayarak, “Ben devam etmeme kararımı açıkladığımdan sonraki kulüplerimizden, futbol kamuoyundan benim göreve devam etmem konusunda gelen istekleri görünce çok duygulandım. Mesaj gönderen, e-mail yazan, faks çekenlere çok teşekkür ediyorum. Yüz yüze görüşmelerimizde de anladım ki ben ve arkadaşlarım doğru işler yapmışız. İnsanlar bizim devam etmemizi bu kadar yürekten, bu kadar yoğun bir şekilde istiyorlardır diye düşündüm hep. Ondan dolayı da gönlümdeki huzurla bu görevden ayrılıyorum” şeklinde konuştu.

“Mehmet Ali Aydınlar İyi İşler Yapacak”

Futbol Federasyonu Başkanı olmasına kesin gözüyle bakılan Mehmet Ali Aydınlar’ın çok önemli bir spor adamı olduğunun altını çizen Mahmut Özgener, “Geçmişinde futbol yöneticiliği görevini de başarıyla yaptı. Bizim Futbol Federasyonu’nun 3,5 yıllık döneminde yönetim kurulu üyeliğini de gerçekleştirdi. Mehmet Ali Aydınlar, benim de çok sevip saydığım bir kişi. Kendisinin iyi bir ekip kurup, futbolda önemli işler yapacağına yürekten inanıyorum” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor