Özgener: "Acele etmeyeceğiz"

Futbol Federasyonu Başkanı Mahmut Özgener, Fatih Terim'den boşalan teknik direktörlük koltuğunu doldurmak için aceleci davranmayacaklarını söyledi. Her gün medyada değişik isimlerin gündeme gelmesini şaşkınlıkla okuduğunu belirten Mahmut Özgener, "Bir isi

Özgener: "Acele etmeyeceğiz"

Futbol Federasyonu Başkanı Mahmut Özgener, Fatih Terim'den boşalan teknik direktörlük koltuğunu doldurmak için aceleci davranmayacaklarını söyledi.

Her gün medyada değişik isimlerin gündeme gelmesini şaşkınlıkla okuduğunu belirten Mahmut Özgener, "Bir isimle anlaştıktan sonra bizim ağzımızdan bunu öğreneceksiniz. Grup maçları bitince çalışmaya başlarız, acelemiz yok. Kısa vadede önümüzde bir milli maç veya turnuva yok. Çok titizlikle davranmamız gereken bir konu. Dünya futbolunda önemli yere sahip bir teknik adamı getirmemiz gerektiğini biliyoruz. Ama vaktimiz var, bu konu aceleye gelmeyecek." dedi.

Bazı milli takım futbolcularının yerli bir teknik direktörle çalışmak istediklerini söylediklerinin hatırlatılması üzerine Özgener şunları kaydetti:

"Seçimi TFF Yönetim Kurulu yapacak. Çok dikkatli olmalıyız. Türk futbolunun geleceği adına verilecek önemli kararlardan biridir. Titiz davranıyoruz. Türk futbolunun başına önemli, kariyer sahibi birini getireceğiz." Başkan Özgener, "Kişisel olarak yerli mi, yabancı teknik direktörden mi yanasınız?" yönündeki soruya, "Onu teknik direktörle anlaştığımız zaman göreceksiniz." cevabını verdi.

Ermenistan maçının Fatih Terim'in ayrılması açısından çok önemli olduğuna dikkat çeken Özgener, "Türk futboluna çok önemli şeyler katmış, çok büyük başarılara imza atmış, kendisini seven sevmeyen herkesi sokağa dökmüş teknik direktörümüzün Milli Takım'daki son maçıydı. Bize yaşattığı inanılmaz başarılar, güzellikler ve Türk futboluna katkıları için kendisine sonsuz teşekkür ediyoruz." değerlendirmesinde bulundu. Her açıdan çok güzel bir sınav verdiklerine işaret eden Başkan Özgener, "Bunu tüm Avrupa ve dünyanın da takdir edeceğine inanıyorum." diye konuştu. Bursa seyircisine de teşekkür eden Özgener, "En küçük bir olayın yaşanmadığı maçta futbolcularımız 90 dakika boyunca desteklendi. İnanılmaz keyif duydum." açıklamasını yaptı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor