Özer'den mesaj var!

Trabzonspor'da Özer Hurmacı'nın adı, sezon başında yaşadığı uzun süreli sakatlık nedeniyle, eski teknik direktör Vahid Halilhodzic'in görüşü doğrultusunda, ismi UEFA listesinde yer almamıştı. 23 kişilik futbolcu listesinde yer almayan Özer Hurmacı, UEFA A

Özer'den mesaj var!
Trabzonspor'da Özer Hurmacı'nın adı, sezon başında yaşadığı uzun süreli sakatlık nedeniyle, eski teknik direktör Vahid Halilhodzic'in görüşü doğrultusunda, ismi UEFA listesinde yer almamıştı. 23 kişilik futbolcu listesinde yer almayan Özer Hurmacı, UEFA Avrupa Ligi karşılaşmalarında görev alamadığı için son derece üzgün. 
 
GRUPLARDA NASİP OLMADI 
Sakatlığı döneminde kendisine son derece iyi baktığı için sahalara beklenenden daha erken bir sürede dönen Özer Hurmacı, teknik direktörü Ersun Yanal ve takım arkadaşlarına maç öncesinde başarı mesajı yolladı. Tecrübeli oyuncu, "Sizinle olmayı çok isterdim. Ancak bu gruplarda nasip olmadı. İnşallah ben de bundan sonraki maçlarda takımımla birlikte Avrupa maçlarında mücadele ederim" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler