Özer'den kara haber

Sakatlığı nedeniyle son 1 aydır takımdan ayrı çalışan ve sadece düz koşu yapan Özer Hurmacı’ya bir şok haber daha geldi. Özer’in UEFA’ya gönderilen 23 kişilik aday kadroda ismi yer almadı. Teknik direktör Vahid Halilhodzic’in Avusturya’daki kampta çok beğ

Özer'den kara haber
Sakatlığı nedeniyle son 1 aydır takımdan ayrı çalışan ve sadece düz koşu yapan Özer Hurmacı’ya bir şok haber daha geldi. Özer’in UEFA’ya gönderilen 23 kişilik aday kadroda ismi yer almadı. Teknik direktör Vahid Halilhodzic’in Avusturya’daki kampta çok beğendiği yıldız futbolcunun, başı bir türlü başı sakatlıktan kurtulmuyor. Kasımpaşa’dan geçtiğimiz sezonun devre arasında 1.5 yıllığına kiralanan 27 yaşındaki futbolcunun ayak tarak kemiğindeki sakatlığı nedeniyle 1.5 ay önce ameliyat masasına yatmış ve kısa süre içerisinde sahalara geri döneceği açıklanmıştı. Fakat yaşananlardan sonra tecrübeli futbolcunun sakatlığının ciddi olduğu ileri sürülüyor. 
 
SAĞLIK EKİBİ İSTEMEMİŞ
 
Sağlık heyetinin Özer hakkında sarfettiği sözler gerçekleşmedi. 27 yaşındaki futbolcu, Fenerbahçe maçı değil devre arasına kadar forma giyemeyeceği iddia edildi. Avrupa Ligi grupları öncesi, kulüp doktorlarının raporu üzerine Bosnalı çalıştırıcı orta saha oyuncusunun ismini listeye dahil etmedi. Böylelikle yıldız futbolcu, Avrupa Ligi gruplarında şans bulması imkansızlaştı. Sezon sonunda Karadeniz ekibi ile sözleşmesi bitecek ve Kasımpaşa’ya dönecek olan Özer’in durumu hakkında daha resmi bir bildiri yayınlanmadı. 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor