Özer TS yerine neden Fener'e gitti?

Trabzonspor'un Kasımpaşa'dan kadrosuna kattığı Özer Hurmacı Fenerbahçe'ye gidiş sürecini Haber61'e açıkladı.Özer Ankaraspor'da  iyi olduğu dönemde kendisine Trabzonspor ve Fenerbahçe'nin talip olduğunu belirterek " Aykut Kocaman, Melih Gökçek, Ahmet Gökçe

Özer TS yerine neden Fener'e gitti?

Trabzonspor'un Kasımpaşa'dan kadrosuna kattığı Özer Hurmacı Fenerbahçe'ye gidiş sürecini Haber61'e açıkladı.

Özer Ankaraspor'da  iyi olduğu dönemde kendisine Trabzonspor ve Fenerbahçe'nin talip olduğunu belirterek " Aykut Kocaman, Melih Gökçek, Ahmet Gökçek , Ankaraspor menajeri Mehmet Şen ve ben bir odada toplantı yaptık.

Orada bana hangi takıma gitmek istediğimi sordular. Bende onlara " Trabzonspor'a gitmek istiyorum"dedim. Bu toplantıdan bir zaman sonra yine aynı kişilerle bir toplantı daha yaptık. Bu toplantıda bana yine hangi takamı gitmek istediğim soruldu .Ben yine hepsine "Trabzonspor'a gitmek istediğimi" söyledim.

Onursal başkan Melih Gökçek de  bana Bonservis bedelimi 5 mİlyon Euro olarak belirlediğini ancak kendisinin Fenerbahçeli olduğunu ve oraya gitmem halinde kolaylık sağlyacağını söyledi.

Bonservis bedelim 5 milyon euro olarak açıklanınca Trabzonspor başkanı sn Sadri Şener NTV'de ki canlı  yayında " Benim için bu bonservis bedelinin yüksek olduğunu ve 5 Milyon euro bonservis bedelini verip beni almayacaklarını açıkladı Bundan sonra  Fenerbahçe devreye girdi ve Ankaraspor'un istediği bonservis ücretini vererek beni transfer etti.

Bende bu açıklamanın ardından o dönem Hürriyet gazetesine bir roportaj verdim .Bana bu yönde sorulan bir soruyada "Onlar başkaları için 5 milyon euro bonservis bedeli öder benim için ödemezler "diye Trabzon yönetimine sitem ettim.

Ben her zaman Trabzonsporluydum bunu herkes böyle bilsin. Trabzonspora 17 yaşında Almanya'dan geldim denemeye çıktım beni almadılar, ardından Akçaabat Sebat'a gittim seçmelere çıktım yine beni  almadılar" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler