Özer Trabzonspor'da ne kadar kazanacak?

Trabzonspor, Kasımpaşa'dan Özer Hurmacı'yı 1.5 yıllığına kiraladığını Kamuoyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi.Kulüpten KAP'a yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:"Profesyonel futbolcu Özer Hurmacı'nın satın alma opsiyonlu olarak kiralanması konusu

Özer Trabzonspor'da ne kadar kazanacak?

Trabzonspor, Kasımpaşa'dan Özer Hurmacı'yı 1.5 yıllığına kiraladığını Kamuoyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi.

Kulüpten KAP'a yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:
"Profesyonel futbolcu Özer Hurmacı'nın satın alma opsiyonlu olarak kiralanması konusunda Kasımpaşa A.Ş. ve futbolcu Özer Hurmacı ile anlaşma sağlanmıştır. Yapılan anlaşmaya göre; Kasımpaşa A.Ş.'ne 1,5 yıllık (2014-15 futbol sezonu sonuna kadar) kiralama bedeli olarak 500 bin Euro artı KDV ödenecektir. Kiralama süresi sonunda kulübümüzün talebi doğrultusunda satın alma opsiyonunun kullanılması halinde Kasımpaşa A.Ş.'ne 1 milyon 500 bin Euro artı KDV ödenecektir. Profesyonel futbolcu Özer Hurmacı ile yapılan anlaşmaya göre oyuncuya; 2013-14 futbol sezonu 2'nci yarısı için 450 bin Euro garanti ücret, 2014-15 sezonu için 900 bin Euro garanti ücret ödenecektir."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor