Özer Hurmacı'dan yönetime mesaj

Geçtiğimiz sezonun devre arasında Kasımpaşa’dan kiralanan Özer Hurmacı, kariyerinin doruklarında... Fenerbahçe’de süre bulamayan 29 yaşındaki futbolcu Trabzon’da adeta kendine geldi.Karadeniz ekibine transfer olmadan önce her fırsatta Trabzonlu olduğunu v

Özer Hurmacı'dan yönetime mesaj

Geçtiğimiz sezonun devre arasında Kasımpaşa’dan kiralanan Özer Hurmacı, kariyerinin doruklarında... Fenerbahçe’de süre bulamayan 29 yaşındaki futbolcu Trabzon’da adeta kendine geldi.

Karadeniz ekibine transfer olmadan önce her fırsatta Trabzonlu olduğunu ve memleketinin takımında forma giymek istediğini ifade eden başarılı oyuncu, dün hem attı hem de ara pasları, Cardozo ile olan uyumu ve saha içinde Mehmet Ekici ile olan diyaloğu dikkatlerden kaçmadı. Fırtına’nın 2. golünü kaydeden Özer, Gençlerbirliği’nin de kırılma yaşamasına ve oyundan kopmasına sebep oldu.

Lider ruhlu oyuncu

Başkent temsilcisinin 31. dakikadan sonra kontrol mekanizmasını kaybetmesinde başrolü yıldız isim oynadı. Hem hücumda hem de savunmada takım halinde oynarken sorumluluk almaktan kaçmayan ve saha içinde deyim  yerindeyse lider vasıflarını taşıyan Özer, Avni Aker’deki ilk gol sevincini yaşadı. Deneyimli futbolcu en son rakip ağları 13 Nisan 2014’te oynanan Eskişehir deplasmanında havalandırmıştı.

Pazarlıklar başlıyor
Sezon sonunda Trabzonspor’la geçici sözleşmesi sona erecek olan Özer için Bordo- Mavili yönetimin en kısa sürede harekete geçmesi bekleniyor. Bordo-Mavililer’de kalmak isteyen Özer için, pazarlıkların birkaç hafta içinde resmi makamlarda başlamasına kesin gözüyle bakılıyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor