Özer Hurmacı: TS forması giydim

Süper Lig'de Ankaraspor'da oynadığı futbolla devre arası transferinin gözde isimlerinden biri olan Trabzonspor formasını geçmişte giydiğini açıklayan Özer, “sezon sonuna kadar Ankaraspor'dayım transferim sezon sonuna kaldı” dedi.  Radyospor'da katıldığ bi

Özer Hurmacı: TS forması giydim

Süper Lig'de Ankaraspor'da oynadığı futbolla devre arası transferinin gözde isimlerinden biri olan Trabzonspor formasını geçmişte giydiğini açıklayan Özer, “sezon sonuna kadar Ankaraspor'dayım transferim sezon sonuna kaldı” dedi.

 

Radyospor'da katıldığ bir programda konuşan Ankaraspor'un genç yıldızı Özer Hurmacı, transferine açıklık getirip dobra açıklamalar yaptı.

 

“TRABZONSPOR FORMASINI GİYMİŞLİĞİM VAR!”
Trabzonspor maçları ve sevgisiyle büyüdüğünü ifade eden Özer, profesyonel olduğunu ve Trabzonspor forması giyip giymeyeceği konusunda şunları ifade etti: “Lemi Çelik dayım olduğu için Trabzonspor maçları ve sevgisiyle büyüdüm. Şimdi profesyonel bir iş yapıyorum. Bu konuda şimdi yorum yapmanın doğru olacağına inanmıyorum. Şunu söyleyebilirim, futbola başladığım yıllarda takım çalışmalarına Trabzonspor formasıyla çıkıyordum. Aslında Trabzonspor formasını giymişliğim var

“ALEX VE YATTARA'YI BEĞENİYORUM”
Süper Lig'in ikinci yarısının daha zorlu geçeceğini ifade eden genç futbolcu hedefinin ikinci yarıda gol ve asist sayısını arttırmak olduğunu söyledi. Özer, örnek aldığı ya da beğendiği futbolcuların başındaysa Yattara , Fatih Tekke ve Alex'i beğendiğini söyledi.

 

“DAVET GELMEYİNCE BOŞLUĞA DÜŞTÜM”
Milli formayı giymeyi çok istediğini söyleyen Özer, bu yönde sürekli beklenti içinde olduğunu söyledi. “Aslında sezon başından beri en büyük hedefim milli formayı giymekti. Son milli takım kadrosu açıklandığında ismimi orada görmedim. O dönem Ümit Milli takımada alınmayınca kendimi boşlukta hissettim. Gerçekten çok üzüldüm. Ama daha çok çalışıp milli takım forması giyeceğim”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor