Özer Hurmacı koşudan bıktı!
Sezon başından beri sakatlığı süren Özer Hurmacı düz koşuya devam ederken formayı özlediğini her seferinde arkadaşlarına söylediği belirtildi. Basına kapalı son antrenmanda Hurmacı, "Artık sahaya dönmek istiyorum. Taraftarı özledim. Tribünde olmak sahada
Yayınlanma:
Sezon başından beri sakatlığı süren Özer Hurmacı düz koşuya devam ederken formayı özlediğini her seferinde arkadaşlarına söylediği belirtildi. Basına kapalı son antrenmanda Hurmacı, "Artık sahaya dönmek istiyorum. Taraftarı özledim. Tribünde olmak sahada olmaktan daha zor" ifadelerini kullandığı öğrenildi.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan Trabzon Haber ve diğer kategorilerdeki haberlerdeki yorumlar onaylanmamaktadır.
Resmi İlanlar
Spor

