Özer Hurmacı formayı özledi

Haber61 – Haber Servisi – Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig'in 5. haftasında oynayacağı Karabükspor maçı için yarın bu şehre hareket edecek. Bugün özel bir uçak ile saat 10.00'da Kastamonu'ya gidecek olan olan bordo-mavililer, buradan ise karayolu ile Kara

Özer Hurmacı formayı özledi

Haber61 – Haber Servisi – Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig'in 5. haftasında oynayacağı Karabükspor maçı için yarın bu şehre hareket edecek. Bugün özel bir uçak ile saat 10.00'da Kastamonu'ya gidecek olan olan bordo-mavililer, buradan ise karayolu ile Karabük'e hareket edecek.

BU SEZON ÜÇ PUAN YOK

Bordo Mavili ekip, Ligde 4 haftadır berabere kalırken 8 puan kaybettiği gözlemleniyor. Gol yolları ligde kapalı olan Trabzonspor 2 gol atarken kalesinde de 2 gol gördü. Karabük’ü yenerek bu sezon ilk defa 3 puan ile tanışmak istiyor.

KALE GOLE KAPALI

Kaptan Onur Recep Kıvrak’ın talihsiz bir şekilde sakatlanmasının ardından sezonu kapattı açıklamaları camiayı yasa boğarken gözler genç file bekçisi Fatih Öztürk’e çevrildi. Taraftarlara mesaj gönderen Fatih, “ Bordo Mavili renklere gönül veren taraftarlarımız içini ferah tutsun kalemiz gole kapalı.”kelimelerine yer verdi.

TARAFTARI ÇOK ÖZLEDİM

Sezon’un başından beri sakatlığı süren Özer Hurmacı antrenmanlarda düz koşuya devam ederken formayı özlediğini her seferinde arkadaşlarına söylediği öğrenildi. Basına kapalı son antrenmanda Hurmacı, “ Artık sahaya dönmek istiyorum. Taraftarı özledim.”kelimelerine yer verdiği öğrenildi.

Trabzonspor Karabük’te muhtemel 11’i ise şöyle;

"Fatih, Bosingwa, Belkalem, Avraam Papadopoulos, Musa Nizam, Medjani, Mehmet Ekici, Sefa, Yusuf, Salih , Cardozo."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler