Özer Elazığ maçında oynayacak mı?

Trabzonspor’daki en iyi maçını Sivas deplasmanında çıkaran, ardından oynanan Kasımpaşa mücadelesinde ise başkanlar arasında verilen sözlere takıldığı için forma giyemeyen Özer Hurmacı, Elazığ’da tekrar formasına kavuşuyor.Giderek formu yükselen başarılı f

Özer Elazığ maçında oynayacak mı?

Trabzonspor’daki en iyi maçını Sivas deplasmanında çıkaran, ardından oynanan Kasımpaşa mücadelesinde ise başkanlar arasında verilen sözlere takıldığı için forma giyemeyen Özer Hurmacı, Elazığ’da tekrar formasına kavuşuyor.

Giderek formu yükselen başarılı futbolcunun teknik direktör Hami Mandıralı tarafından ilk 11’de görevlendirilmesine kesin gözüyle bakılıyor. Tekrar oynamak için sabırsız olduğunu belirten Özer Hurmacı, “Trabzonspor olarak hedefimiz Avrupa biletini mutlaka almak. Bunun için bir avantaj yakaladık. Bu avantajı sürdürmek bizim elimizde” ifadelerini kullandı. Hami Mandıralı’nın da Elazığspor mücadelesinde Özer’e çok özel görevler vereceği ve takımın sürpriz skoreri olarak sahaya süreceği bildirildi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler