Özdilek'ten iddialı açıklamalar

Antalyaspor, Trabzonspor maçının hazırlıklarını kendi tesislerinde sürdürdü. Antrenmanda basın mensuplarına açıklama yapan Mehmet Özdilek, göreve geldiği günden beri hiç kolay maç oynamadıklarını, çok zorlu müsabakalar yaptıklarını belirtti. Özdilek, şunl

Özdilek'ten iddialı açıklamalar
Antalyaspor, Trabzonspor maçının hazırlıklarını kendi tesislerinde sürdürdü. Antrenmanda basın mensuplarına açıklama yapan Mehmet Özdilek, göreve geldiği günden beri hiç kolay maç oynamadıklarını, çok zorlu müsabakalar yaptıklarını belirtti.

Özdilek, şunları söyledi:

''Bu hafta oynayacağımız maçın zor olacağını biliyoruz. Ama tek hedefimiz ve düşüncemiz var, galibiyet. Ligin bitimine 13 hafta var. Bu 13 haftada her takımı çok zorlu müsabakalar bekliyor. Özellikle bu hafta alınan neticelerden sonra her maçın daha zor olduğu ortaya çıktı. Takımlar her takıma karşı çatır çatır oynuyor. Bu haftaki rakibimiz Trabzonspor'un performansı çok iyi. Dolayısıyla zor maç olacağını biliyoruz, ama biz kendi evimizde iyi oynuyoruz. İyi mücadele ediyoruz. Zor maçları seviyoruz. Oyuncularımın bu yükün altından kalkacak kadar gücü ve yüreği olduğunu biliyorum. Trabzonspor maçında tek düşüncemiz galibiyet.''

Trarbzonspor'a karşı taktiksel anlamda önlemleri olacağına işaret eden Özdilek, rakibi durdurmaktan çok, oyun olarak neler yapabilecekleri ve maçı nasıl kazanabilecekleri üzerinde çalışacaklarını kaydetti. Maçı kazanmak istediklerine değinen Özdilek, bu maçtan alınacak 3 puanın, Antalyaspor için çok önemli olacağına değindi.

Özdilek, ''Rakibin güçlü ve zayıf yönlerini çok iyi biliyoruz. Çünkü kupada da onlara karşı oynamıştık. Özellikle bizim güçlü olduğumuz yönlere daha iyi çalışıp kazanmak adına neler yapacağız ona bakacağız'' dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor