Özdilek; TS'den iki kontra atak yemek...

Spor Toto Süper Lig'in 28. haftasında deplasmanda Trabzonspor'a 3-0 mağlup olan Gençlerbirliği'nde teknik direktör Mehmet Özdilek, maç sonrasında açıklamalarda bulundu.Sakatlanan Özgür İleri ve Bogdan Stancu'nun oyundan çıkmalarının takıma olumsuz yönde e

Özdilek; TS'den iki kontra atak yemek...

Spor Toto Süper Lig'in 28. haftasında deplasmanda Trabzonspor'a 3-0 mağlup olan Gençlerbirliği'nde teknik direktör Mehmet Özdilek, maç sonrasında açıklamalarda bulundu.

Sakatlanan Özgür İleri ve Bogdan Stancu'nun oyundan çıkmalarının takıma olumsuz yönde etkilediğini belirten Özdilek, "Oyunun değişiminde Özgür'ün oyun dışında kalması bizim için iyi olmadı. Ardından Stancu'nun da çıkması daha da kötü etkiledi. İki takım da çok fazla pozisyon üretemedi. İkinci yarı daha fazla pozisyon ürettik ama golü bulamadık" ifadelerini kullandı.

Mehmet Özdilek, 4 haftalık galibiyet serisinin sonlandığı için üzgün olduklarını belirtirken, "4 haftadır süregelen galibiyet serisi bugün mağlubiyetle noktalandı. Sadece bir mağlubiyet aldık. Kazansaydık daha da yukarılara çıkabilme şansımız vardı. Trabzonspor'dan iki tane kontra atak golü yiyorsanız kendinizi de gözden geçirmeniz gerekiyor" dedi.

Son olarak 3-0'lık yenilgiyi hak etmediklerini de sözlerine ekleyen başarılı teknik adam, "Kaybedince bazen sağlıklı düşünemiyorsunuz. Maça da fena başlamadık aslında. Eksik oyuncularımız da vardı. Bunlara mazaret olarak söylemiyorum ama bizim için büyük eksik oldu. Her hafta her takımın galip gelebileceği bir lig oynuyoruz. Ama 3-0 yenilmeyi hak ettiğimiz bir maç olmadı" diyerek sözlerini noktaladı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler