Özdilek, TS maçı için ne dedi

Antalyaspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek ise oyuncularının iyi futbol oynadıklarını ve iyi mücadele ettiklerini dile getirdi. Penaltı atışının gole çevrilmesi durumunda maçın renginin değişebileceğini belirten Özdilek, şöyle konuştu: ''Büyük takımlara

Özdilek, TS maçı için ne dedi
Antalyaspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek ise oyuncularının iyi futbol oynadıklarını ve iyi mücadele ettiklerini dile getirdi.

Penaltı atışının gole çevrilmesi durumunda maçın renginin değişebileceğini belirten Özdilek, şöyle konuştu:

''Büyük takımlara karşı yakaladığınız pozisyonları ve fırsatları değerlendirmek zorundasınız ki biz de yakaladık. Maalesef bunu değerlendiremedik. Ancak futbolun içinde bu tür gidiş gelişler hep var. Hep varolmaya da devam edecek. 12 önemli haftamız kaldı. 8-10 takım için zorlu bir süreç olacak. Ümit ediyorum 12 hafta sonunda bulunduğumuz yerin üzerinde ligi bitiririz.''

Bir gazetecinin, ''Trabzonspor'un sizin sahanızda 11 net gol pozisyonuna girmesi normal mi?'' sorusuna Özdilek, ''Takdir edersiniz ki Trabzonspor'un bütçesiyle Antalyaspor'un bütçesi bir değil'' diye yanıt verdi.

Özdilek, kendisinin takımın başına geçmesinin ardından Antalya'da ilk kez lig maçı yitirdiklerini hatırlatarak, amaçlarının Antalyaspor'un ligde kalmasını sağlamak olduğunu sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler