Özdilek: Trabzon 2 oyuncuma talip

Medicalpark Antalyaspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, Uğur İnceman'a Trabzonspor'un, Necati Ateş'e hem Trabzonspor hem de Galatasaray'ın talip olduğunu söyledi.Medicalpark Antalyaspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, AA muhabirine yaptığı açıklamada, t

Özdilek: Trabzon 2 oyuncuma talip

Medicalpark Antalyaspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, Uğur İnceman'a Trabzonspor'un, Necati Ateş'e hem Trabzonspor hem de Galatasaray'ın talip olduğunu söyledi.

Medicalpark Antalyaspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, AA muhabirine yaptığı açıklamada, takıma gereken acil takviyelerin yapıldığını belirtti.

Bazı oyunculara teklifler geldiğine işaret eden Özdilek, Uğur İnceman'a Trabzonspor'un, Necati Ateş'e ise hem Trabzonspor hem de Galatasaray'ın talip olduğunu vurguladı.

Uğur İnceman ve Necati Ateş'in görüşmelerini sürdürdüğüne değinen Özdilek, ''Ancak şu ana kadar somut bir gelişme yok. Bu iki oyuncumuz takımda kalacak gibi davranıyoruz. Her iki oyuncunun sözleşmesi sürüyor. Eğer bir değişiklik olursa ona göre tavrımızı belirleriz'' dedi.

Şu ana kadar ihtiyaçları olan mevkilere gerekli transferleri yaptıklarını dile getiren Özdilek, ''İhtiyacımız olan mevkilere transferleri yaptık, bundan sonra yapacağımız transferler için acele etmeyeceğiz. Bir yabancı forvet alacağız. Bu forvet Türkiye'de oynamayan bir oyuncu olacak. Görüşmelerimiz sürüyor. Başka mevkiler içinde hem Türkiye'den hem de yurt dışından görüştüğümüz oyuncular var ama transfer için acele etmiyoruz. Transfer dönemi uzun'' diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler