Özdemir:İyi Mücadele Ettik

Gençlerbirliği OFTAŞ Spor Teknik Direktörü Osman Özdemir, Trabzonspor maçından sonra yaptığı açıklamada, sahaya kazanmak için çıktıklarını belirterek, ''Trabzonspor'a mağlup olmayı düşünmüyorduk'' dedi.Maçın ilk yarısında iki takımın da iyi pozisyonlar ya

Özdemir:İyi Mücadele Ettik

Gençlerbirliği OFTAŞ Spor Teknik Direktörü Osman Özdemir, Trabzonspor maçından sonra yaptığı açıklamada, sahaya kazanmak için çıktıklarını belirterek, ''Trabzonspor'a mağlup olmayı düşünmüyorduk'' dedi.

Maçın ilk yarısında iki takımın da iyi pozisyonlar yakaladığını ifade eden Osman Özdemir, ''İkinci yarının başında kendi hatamızdan dolayı bir gol yedik. Lige çıkan yeni bir takım olarak iyi mücadele ettik diyebilirim'' diye konuştu.

Gençlerbirliği OFTAŞ Spor Kulübü Başkanı Turgay Kalemci ise lige yeni çıkan bir ekip olduklarını ve uyum sağlamaya çalıştıklarını belirterek, sistemi oturtmaları durumunda başarıların geleceğini kaydetti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler