Özdemir Fener'in koltuğunda!

Sarı lacivertli yönetim, Konuşan Fenerbahçe Platformu üyelerini ağırlayarak maddi konulardaki tekliflerini dinledi. Ali Koç geçmiş yıllarda kadın voleybolunda uyguladıkları ‘Acıbadem’ modelini artık kabul etmeyeceklerini bildirdi.Fenerbahçe Kulübü’nde dün

Özdemir Fener'in koltuğunda!

Sarı lacivertli yönetim, Konuşan Fenerbahçe Platformu üyelerini ağırlayarak maddi konulardaki tekliflerini dinledi. Ali Koç geçmiş yıllarda kadın voleybolunda uyguladıkları ‘Acıbadem’ modelini artık kabul etmeyeceklerini bildirdi.

Fenerbahçe Kulübü’nde dün son derece kritik bir toplantı yapıldı; yönetim kurulu ile muhalefet ilk kez aynı masada buluştu. Kulüp başkanvekili Nihat Özdemir’in daveti üzerine gerçekleşen tarihi zirvede, Konuşan Fenerbahçe Platformu üyeleri Hulusi Belgü, Taner Güven, Orhan Demirel ve Işık Eyigüngör, sarı lacivertli yöneticilerle bir araya geldi. Ömer Temelli ve Murat Özaydınlı dışındaki tüm yönetim kurulu üyeleri hazır bulunduğu toplantıda Özdemir, muhaliflerin görüşlerini dinledi. İşte bu toplantıda yaşananlar...

Nihat Özdemir ilk kez başkanlık koltuğunda
Nihat Özdemir bugüne kadar yapılan yönetim kurulu toplantılarında Aziz Yıldırım’ın koltuğunda hiç oturmamıştı. Yıldırım’ın olmadığı zamanlarda o koltuk hep boş bırakılmıştı. Ancak dün yapılan toplantıda Özdemir, Yıldırım’ın koltuğuna ilk kez oturdu ve misafirlerini o koltukta ağırladı.

Hulusi Belgü’nün “AVM yapalım” teklifi reddedildi
Hulusi Belgü, Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı’nın yanında bulunan Kenan Evren Lisesi’nin yerine alışveriş merkezi (AVM) yapmayı teklif etti. Belgü, kulübün kasasından tek kuruş çıkmadan kendilerinin yaptıracağı AVM’den yılda 8 milyon Euro kira geliri garanti etti. Ancak yöneticiler, “Biz bu araziyi alabilmek için iki okul yaptırdık, bir tane daha yaptırmamız gerekiyor. Onun için henüz bize yer gösterilmediği için okulu yaptıramadık. Dolayısıyla teklifinizi kabul etmemiz mümkün değil” cevabını verdi.

Koç ve Özdemir ‘Acıbadem’ modelinde ters düştü
Fenerbahçe Platformu üyeleri, boks, kürek, yüzme ve kadın basketbol şubelerinin yönetimlerinin kendilerine verilmesi halinde sponsorluk yapmaya hazır olduklarını bildirdi. Bu noktada Nihat Özdemir ile asbaşkan Ali Koç ters düştü. Koç, “Geçmiş yıllarda kadın voleybolunda uyguladığımız Acıbadem modeli artık olmaz. Siz parayı verirsiniz, biz yönetiriz” derken, Özdemir, “Biz bu konuyu yönetim kurulunda değerlendirmeliyiz” diye konuştu.

10 yıllık loca isteyen Saran’a da ‘hayır’ denildi
Şükrü Saraçoğlu Stadı’ndaki bir locayı 10 yıllığına almak isteyen ve bunun parasını da peşin ödeyeceğini, Fenerbahçe Platformu üyeleri aracılığıyla ileten Saadettin Saran’a da olumsuz yanıt verildi. Ali Koç 10 yıl gibi uzun vadeli taahhütlerin altına girmelerinin doğru olmayacağını belirtti. Bu arada eski yönetici Vefa Küçük de kulübe gelerek yöneticilerle bir toplantı yaptı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler