Özbek'ten Trabzonspor açıklaması!

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek dün akşam oynanan olaylı Trabzonspor karşılaşması ile ilgili konuştu. "İKİ TARAF ALEYHİNE KARARLAR VAR" Galatasaray - Trabzonspor maçındaki hakem hataları hakkında sorulan sorulara yanıt veren Özbek, "Her iki taraf aleyhin

Özbek'ten Trabzonspor açıklaması!

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek dün akşam oynanan olaylı Trabzonspor karşılaşması ile ilgili konuştu.

"İKİ TARAF ALEYHİNE KARARLAR VAR"

Galatasaray - Trabzonspor maçındaki hakem hataları hakkında sorulan sorulara yanıt veren Özbek, "Her iki taraf aleyhine verilen kararlar var. Bugün MHK toplanıyor, onlar konuyu değerlendirecekler" dedi.

"SALİH KONUSUNDA YORUM YAPMAK İSTEMİYORUM"

Bonservisi Galatasaray'da olan Salih Dursun'un hakem Deniz Ateş Bitnel'e kırmızı kart göstermesi hakkında görüşleri istenen Özbek, "O konu hakkında yorum yapmak istemiyorum, o saha içerisindeki olay. Bu konuyu yetkililere bırakmak istiyorum. İki taraf için de gerekmeyen kararlar var" diye konuştu.

"MUHARREM USTA'YI ARADIM..."

Trabzonspro Başkanı Muharrem Usta ile maçtan sonra konuşup konuşmadığı sorulan Özbek, "Muharrem Usta'yı aradım, telefonu kapalıydı. Kendisi benim beğendiğim başkan, Trabzonspor taraftarlarının öfkesini dindirmek için açıklamalarda bulundu. Maçtan önce sıcak bir ortamda görüştük, keşke bu maç böyle olmasaydı. Türkiye'nin buna ihtiyacı yoktu" açıklamasını yaptı.

"SALİH'İ BİZ DEĞİL TFF DEĞERLENDİRECEK"

Salih Dursun'un kartı için yenidengörüşü istenen sarı-kırmızılı kulübün başkanı, "Salih Dursun'un hareketini biz değil TFF değerlendirecek" demekle yetindi.

Dursun Özbek son olarak "MHK değişmeli mi?" sorusuna cevap vermeyerek basın mensuplarının yanından ayrıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor