Özbak:Çığırtkanlar Yine Sahnede

Trabzonspor eski genel sekreteri Ali Özbak, olaylı Sivasspor maçı ile ilgili bir açıklama yaptı.Ne için? Elbette ki Trabzonspor'un Sivas maçıyla ilgili. Ne söylüyorlar? Trabzonspor, kesin hükmen yenik sayılmalı. Talimat tek bunu ifade ediyormuş! Haydi hay

Özbak:Çığırtkanlar Yine Sahnede

Trabzonspor eski genel sekreteri Ali Özbak, olaylı Sivasspor maçı ile ilgili bir açıklama yaptı.

Ne için? Elbette ki Trabzonspor'un Sivas maçıyla ilgili. Ne söylüyorlar? Trabzonspor, kesin hükmen yenik sayılmalı. Talimat tek bunu ifade ediyormuş! Haydi hayırlısı.

Yeni yeni futbol ulemaları türedi. Çünkü onlar, ulusal kanallarda ahkam kesiyorlar. O nedenle sanıyorlar ki, bizden başka bu işleri bilenler yok! Birde, bizlerin okur-yazar olmadığını düşünüyorlar herhalde! Vah vah onlara…

Karadenizli ve özellikle Trabzonlu iyi okur, okuduğunu da iyi anlar. Eğer isterlerse fazla öğrendikleriyle de onlara da ders verirler. Bizler, o cezayı almayız demiyoruz ki! Ama müsabaka talimatnamesinin bir de 29/B fıkrası var. Onda başka kriterler de öneriyor. Bu ahkam kesenler niçin onları dile getirmiyorlar.

Eğer müsabaka yönetmeliğini görmüyorsanız, bizim gözlüklerimiz iyi gösterir. Gönderelim de bir kez daha okuyun!

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor