Özbak: TS Divanı'ndan TFF'ye...

Trabzonspor Divan Kurulu Başkanı Ali Özbak, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Mehmet Ali Aydınlar'ın dün yaptığı açıklamaya hitaben bugün basın toplantısı düzenledi.Trabzonspor Sadri Şener Sosyal Tesisleri'nde basın toplantısı düzenleyen Özbak, Tra

Özbak: TS Divanı'ndan TFF'ye...

Trabzonspor Divan Kurulu Başkanı Ali Özbak, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Mehmet Ali Aydınlar'ın dün yaptığı açıklamaya hitaben bugün basın toplantısı düzenledi.

Trabzonspor Sadri Şener Sosyal Tesisleri'nde basın toplantısı düzenleyen Özbak, Trabzonspor'un haklarını korumak için böyle bir açıklama gereği duyduklarını belirtti.

Özbak, "Türk futbolu yaklaşık 2 aydın şike çalkantılarıyla çalkalanmaya devam ediyor. TFF, Etik Kurulunun raporuna dayalı olarak bunu sonlandıracağını söylüyordu beklentilerde üst düzeydeydi. Ve bu düşünce doğrultusunda Trabzonspon yönetim biriminin dışırda divan, denetleme sicil, müze ve arşiv kurulu beraber hareket ederek kulübümüzün hakkını savunmak için böyle bir basın toplantısı düzenleme kararı aldık" dedi.

Sicil Kurulu Sekreteri Osman Çavuşoğlu, "Ülke futbolunun yaklaşık 2 aydan buyana yaşadığı şike operasyonu belgeler ve delilerle biranönce çözüme kavuşturulması gereken TFF dün yaptığı açıklamayla kaos ortamı yaratmaya devam ediyor. Etik kurulu raporunda devam eden savcılıkça serbest bırakılan isimlerin savunmasını istemesi ayrıca muammadır. Kısacası geçmişte olduğu gibi söylem var ama eylem yok zihniyeti mi hakimdir. Trabzonspor Kurulları olarak hukuk güçlüye pabuç güçsüze elbise olmaya devam edecek mi şüphesini istiyoruz. Oysa hukuk hepimizin vazgeçilmez argümanlarından en baştan gelenidir." diye konuştu.

"Netice olarak şike sürecinin hakları her zaman yenilen kulüp Trabzonspor olmasına rağmen neden Trabzonspor bu çemberin içine çekilmeye çalışılıyor" diyen Çavuşoğlu, "Suç işleyenlerin suçlarını mı örtmeye çalışıyorlar. 4 saatlik toplantının ardından TFF futbol kamuoyunu bir kez daha sükutu hayale uğratmıştır" ifadelerini kullandı.

Çavuşoğlu, "Şuan gösterilen tutarsızlık üzerine ülke de yapılabilecek bir anketin sonuçlarını hayal bile edemiyoruz" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor