Ozan'ın aklı Trabzonspor'da mı?

Bursaspor ile 1 yıllık daha sözleşmesi olan Ozan İpek, Başkan İbrahim Yazıcı ve Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam ile konuşarak, mutlu bir ayrılık yaşamak istediğini söyledi.Başarılı futbolcu Trabzonspor’da forma giymeyi çok istediğini belirterek, “Bursaspo

Ozan'ın aklı Trabzonspor'da mı?

Bursaspor ile 1 yıllık daha sözleşmesi olan Ozan İpek, Başkan İbrahim Yazıcı ve Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam ile konuşarak, mutlu bir ayrılık yaşamak istediğini söyledi.

Başarılı futbolcu Trabzonspor’da forma giymeyi çok istediğini belirterek, “Bursaspor ile bir yıl daha sözleşmem var. Bu düşünceler içinde bu takıma fazla faydalı olamayacağımı düşünüyorum. Kulübümde para kazanarak gitmek istiyorum. Bunu başkanım ve teknik direktörümle konuştum” dedi.

Bursaspor’la sözleşme yanaşmayı düşünmediğini de belirten Ozan İpek, kulübüme ihanet etmeyi aklımdan bile geçirmedim. Trabzonspor’a gitmezsem başka bir kulübe asla gitmem. Bir yıl daha Bursaspor’un başarısı için ter döker şayet gelecek yılda Trabzonspor beni isterse bonservis ücretim olmadan giderim” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor