Ozan ve Şener transferinde şaşırtan gelişme!

Ara transfer döneminde kadrosunu Hakan Arıkan,Uğur Demirok ve son olarak Erkan Zengin ile güçlendiren Trabzonspor’da Transfer girişimleri sürüyor.Trabzonspor’un gündeminde olduğu iddia edilen Ozan Tufan ve Şener Özbayraklı haberleri ile ilgili Bursaspor B

Ozan ve Şener transferinde şaşırtan gelişme!

Ara transfer döneminde kadrosunu Hakan Arıkan,Uğur Demirok ve son olarak Erkan Zengin ile güçlendiren Trabzonspor’da Transfer girişimleri sürüyor.

Trabzonspor’un gündeminde olduğu iddia edilen Ozan Tufan ve Şener Özbayraklı haberleri ile ilgili Bursaspor Başkanı Recep Bölükbaşı Haber 61 spor servisine çok çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Bursaspor Kulüp Başkanı Bölükbaşı yaptığı açıklamada iki haftadır bazı medya organlarında Ozan ve Şener hakkında yalan yanlış haberlerin yapıldığını belirterek, bu haberleri yapanları anlamakta güçlük çekiyorum evet doğru Trabzonspor Kulüp Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu ile görüşmelerimiz oldu fakat yakın zamanda tarafımıza Trabzonspor’dan bu oyuncularla ilgili hiçbir girişim olmadı.Bordo-mavili ekipten bize gelen bir teklifte yok 9 milyon Euro ve 3 oyuncu istediğimiz kesinlikle yalandır ve bu haberlere kimse itibar etmesin ifadelerini kullandı.

Bursaspor Kulüp Başkanı Recep Bölükbaşı açıklamasında Ozan ve Şener bizim sözleşmeli futbolcularımızdır dedi.

Haber 61 Spor Servisi / Tuncay LAKOT

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler