Ozan ve Şener transferi neden gerçekleşmedi?

Ara transfer döneminde Trabzonspor'un ısrarla istediği ancak bir türlü gerçekleşmeyen Ozan Tufan ve Şener Özbayraklı transferleriyle ilgili Bursaspor'un başkanı Recep Bölükbaşı açıklamalarda bulundu. Bölükbaşı futbolcularını neden bırakmadıklarını açıklar

Ozan ve Şener transferi neden gerçekleşmedi?
Ara transfer döneminde Trabzonspor'un ısrarla istediği ancak bir türlü gerçekleşmeyen Ozan Tufan ve Şener Özbayraklı transferleriyle ilgili Bursaspor'un başkanı Recep Bölükbaşı açıklamalarda bulundu.
 
Bölükbaşı futbolcularını neden bırakmadıklarını açıklarken kendilerine gelen teklifin boyutunu da açıkladı.
 
Bölükbaşı şöyle konuştu;
"Transfer dönemi bitti. Paraya da ihtiyacımız vardı ama bizim verdiğimiz bir söz vardı. Taraftarlarımız bize 'Takımı bozmayalım seneye 2-3 takviye ile şampiyon oluruz' diyorlar. Biz de aynı düşüncedeyiz. Futbolcularımızı da bu nedenle satmadık. Ozan Tufan ve Şener için teklif yapıldı. 7. 750 Milyon Euro + 3 futbolcuydu. Kabul etmedik.  Şener Özbayraklı bizim evladımız gibi. Şener’in bana vermiş olduğu bir söz var. Başkan sen ne istersen ben onu yaparım. Adam gibi adam Şener. Zamanı gelince Şener de gereğini yapar."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor