Ozan Tufan konusunda ilginç pazarlık

Haber61 - Spor Merkezi - Trabzonspor, Bursaspor ile Ozan Tufan konusunda ilginç bir anlaşma yaptığı öğrenildi. Yeşil Beyazlı kulübün genç oyuncusu Tufan'a talip olan Trabzonspor'a, Bursa'dan "O oyuncuya çok sayıda teklif var. Ozan için biz gerekli çalışma

Ozan Tufan konusunda ilginç pazarlık

Haber61 - Spor Merkezi - Trabzonspor, Bursaspor ile Ozan Tufan konusunda ilginç bir anlaşma yaptığı öğrenildi. Yeşil Beyazlı kulübün genç oyuncusu Tufan'a talip olan Trabzonspor'a, Bursa'dan "O oyuncuya çok sayıda teklif var. Ozan için biz gerekli çalışmayı yapıyoruz." cevabı geldiği öğrenildi. Beşiktaş'ın deneyimli antrenörü Bilic'in de açıklamalarında oyuncuyu istiyorum dediği Bordo Mavili kulübün yetkilerine bildirildi. Bu durum üzerine Trabzonspor'un transfer komitesi Bursasporlu yetkililere tüm takımların yapmış olduğu teklifler sonrasında en son bize gelin bizde duruma göre bu oyuncuyu renklerimize bağlayalım dediği öğrenildi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler