Ozan Çetiner müjdeyi Haber61’de verdi! Trabzon’a Uluslararası organizasyon geliyor

Trabzon’un yeni Gençlik Spor İl Müdürü Ozan Çetiner Voleybolda uluslararası organizasyonun Trabzon’da yapılacağını açıkladı.

Trabzon’a Gençlik ve Spor İl Müdürü Olarak atanan Ozan Çetiner, “İlerde belirteceğimiz bir organizasyonumuz şuanda kesin gibi. Branşını voleybol olarak söyleyebilirim. Bir Voleybol milli maçına ev sahipliği yapacağız” dedi.

Çetiner Haber61’zi ziyaret ederek Haber61 İmtiyaz Sahibi Tanju Akıncıoğlu, Genel Müdür Ergun Hardaloğlu, Genel Koordinatör Tuncay Lakot ve Editör Okan Çıtlak ile bir süre sohbet etti.

Sohbetin ardından Okan Çıtlak’a önemli açıklamalarda bulunan Çetiner, Trabzon’un uluslararası bir voleybol organizasyonuna ev sahipliği yapacağını ve Volaybol Milli maçına ev sahipliği yapacağını açıkladı.

Ozan Çetiner müjdeyi Haber61’de verdi! Trabzon’a Uluslararası organizasyon geliyor

Ozan Çetiner şunları söyledi;

“SPOR CAMİASINDA TRABZON BAŞKENT OLARAK BİLİNİR”

Trabzon bildiğimiz bir şehirdi. Bizim spor camiasında Trabzon başkent olarak bilinir. Çünkü Trabzon’un çocukları spora birçok branşta çok yatkındır. Karadeniz gibi hem hırçınlığı ile hem de dayanıklı sporculara sahiptir. Bu yüzden olimpiyatlarda ve Paralimpikte altın madalyaya sahip iki sporcusu bulunmaktadır. Bu vesile ile hem Abdullah Öztürk’ü hem de Buzenaz Sürmeneli’yi olimpiyat madalyalarını kazandıkları için tebrik ediyorum. Trabzon hem tesis hem de bugüne kadar gerçekleşen Uluslararası organizasyonlar anlamında son derece başarılı olmuş, tesisleşme olarak, sportif altyapı olarak yeterli ve daha iyisine layık olan bir şehir.

“TRABZON’DA BÜYÜK BİR TESİSLEŞME HAMLESİ VAR”

Trabzon’da büyük bir tesisleşme hamlesi var. 100 Milyon TL’nin üzerinde Sayın Bakanımız Muharrem Kasapoğlu’nun gerek Spor Toto Teşkilatı üzerinden, gerekse genel bütçe üzerinden gerekse de belediyelerle yapılmış olan ikili işbirliği içerisinde, bir taraftan mevcut ve yeterli spor tesislerinin bakımı, onarımı ve yenileri yapılırken bir taraftan da belediyeler aliyle yeni spor tesisleri yapılmakta ve son derece daha da yeterli hale gelmekte ve çok kısa zamanda bunların hepsi bitecek, Trabzon gençliğinin ve Türki Sporunun hizmetine girecek.

Ozan Çetiner müjdeyi Haber61’de verdi! Trabzon’a Uluslararası organizasyon geliyor

“VOLEYBOL’DA BİR ULUSLARARASI ORGANİZASYON TRABZON’DA YAPILACAK”

Bizim bir amacımız da bu zaten. Trabzon’da Avrupa Olimpiyat Komitesi’nin faaliyetinde bulunan Olimpik Yaz Oyunları yapıldı. Bu anlamda 5 halkalı olimpiyat bayrağının organizasyonuna ev sahipliği yapmış, Yaz Oyunları kapsamındaki yegane şehir Trabzon, kış anlamında da Erzurum. Bunun dışında İzmir ve Mersin’de yapılan Akdeniz oyunları var ama onlar bölgesel. Ama Avrupa Olimpiyat Komitesi’nin faaliyeti anlamında OASI bayrağını taşıma şerefine nail olmuş şehrimiz Trabzon. Yenileri mutlaka federasyonlar anlamında olacak. İlerde belirteceğimiz bir organizasyonumuz şuanda kesin gibi. Branşını voleybol olarak söyleyebilirim. Bir Voleybol milli Maçına ev sahipliği yapacağız. Buna bir sürü eklenecek. Yüzmede ve birçok branşta Uluslararası faaliyetlere ev sahipliği yapacağız. Olimpiyat oyunları düzenlemek çok farklı bir durum. Bu ülke politikası ile doğru orantılı. EYOF gibi Bölgesel Karadeniz oyunları gibi organizasyonlar ilerde olabilir, neden olmasın. Çünkü tesis olarak yeterliyiz. EYOF’a bir kez daha ev sahipliği yapma imkanımız var. Bunu bu ülkenin Gençlik ve Spor Bakanlığı ve Kabinesi, Türk Spor Teşkilatı karar verirse gerçekleşebilir. Avrupa Olimpiyat Komitesi de hiç tereddüt etmeden bu organizasyonu Trabzon’a tekrar verir.

“BÜTÜN TESİSLERİMİZ HERKESE AÇIK”

Bizim bütün tesislerimiz sonuna kadar herkese açık. Öğrencilerinden orta yaşına, yaş almış büyüklerimize kadar, engelli tüm bireylerimize kadar hepsine tesislerimiz 24 saat açılacak durumda. Yeter ki onlar tesislerimize gelip spor yapmak istesinler, biz 24 saat hizmet edecek durumdayız. Bütün arkadaşlarımız, görevlilerimiz, tesislerimiz buna hazır. Biz onların gelmesini istiyoruz, Antrenörlerimiz her türlü onlara yardımcı olmaya hazır. Hem Beşirli’de tenis kortlarımız, Fitness salonumuz, Mehmet Akif Ersoy yüzme havuzumuz, onun yanındaki diğer havuzumuz Ortahisar Belediyemizce bitmek üzere ve hizmete açılacak. Bütün tesislerimiz hizmete açık.

“ENGELLİLERİMİZİ İKNA EDECEĞİZ”

Sayın Bakanımız Muharrem Kasapoğlu’nun talimatlarıyla engellilerimiz çok önemsiyoruz. Biz Trabzon’da tüm engelli vatandaşlarımızın tespitine yönelik çalışma başlattık. Bu data oluştuktan sonra mevcut çalışmalara ilave olarak biz bütün engelli vatandaşlarımızı spor tesislerimizle ve gençlik merkezlerimizle tanıştırmak ve onların spor yapma, hoşça vakit geçirme, serbest zamanlarını geçirmek için vakitlerini ayırmaya ikna edeceğiz ve evlerinden dışarı çıkmalarını sağlayacağız.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor