Özak'tan Hacıosmanoğlu'na ikinci dava

Trabzonspor’da geride kalan mali genel kurulun yankıları sürüyor.Trabzonspor külüp başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu’nun mali tablonun ibrasının ardından kürsüde Trabzonspor eski başkanı Faruk Özak alehine yaptığı konuşma, Özak tarafından yargıya taşındı. Öza

Özak'tan Hacıosmanoğlu'na ikinci dava

Trabzonspor’da geride kalan mali genel kurulun yankıları sürüyor.

Trabzonspor külüp başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu’nun mali tablonun ibrasının ardından kürsüde Trabzonspor eski başkanı Faruk Özak alehine yaptığı konuşma, Özak tarafından yargıya taşındı. Özak'ın açtığı bu dava, daha önce kendisine medya yoluyla hakaret ettiği gerekçesi ile Hacıosmanoğlu hakkında açıtığı davanın ardından ikinci dava oldu. 

Haber61 spor servisine açıklamalarda bulunan Özak Hacıosmanoğlu’nu muhattap almadığını belirterek "konu yargıya taşınmıştır. Yapılan kongre de yaşananlar beni derinden üzmüştür. Bu olaylar la ilgili değil ama Trabzonspor’un gidişatı ile ilgili bir basın toplantısı düzenleyebilirim" dedi.

Trabzonspor’un adına çok üzüldüğünü dile getiren Özak "yaşananlar Trabzonspor camiasını derinden etkiliyor" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor