Özak'tan Albayrak'a Gönderme

Günebakış gazetesine açıklamalarda bulunan Özak, hakemle başlayan yanlışlar zincirine, yönetimin ve federasyonun yanlışlarının eklenmesi sonucunda Trabzonspor' un mağdur olduğunu söyledi.Özak, maçtan sonra, "Bizi 3 - 0 mağlup ederseniz desteğimizi çekeriz

Özak'tan Albayrak'a Gönderme

Günebakış gazetesine açıklamalarda bulunan Özak, hakemle başlayan yanlışlar zincirine, yönetimin ve federasyonun yanlışlarının eklenmesi sonucunda Trabzonspor' un mağdur olduğunu söyledi.

Özak, maçtan sonra, "Bizi 3 - 0 mağlup ederseniz desteğimizi çekeriz" biçimindeki açıklamaların basit hesaplar olduğunu ve yakışık almadığını ifade etti.

Özak, maçın sonunda seyircilerin sahaya girmesinin hoş bir görüntü olmadığını da belirterek, "Bunun ardından camiada farklı sesler çıktı. Çok sesli bir koro gibiydi. Federasyon kararını çok geç verdi. Karar hala oturmuş değil, değişebilir. Kulüp başkanının ve camiamızdan insanların konuşmaları oldu. Sonuçta Trabzonspor puan ve prestij olarak karlı değil" diye konuştu.

HAKEM MAÇI BİTİRMELİYDİ
Bakan Özak, Bülent Demirlek' in maçı bitirip Sivassporlu futbolculara kırmızı kart göstermeyerek büyük bir hata yaptığını belirterek, "Bana göre hakem maçı mutlaka bitirmeliydi. Trabzonspor' da ceza alabilirdi. Hakemin maçı bitirmemesi büyük yanlıştır. Hakemin verdiği yanlış karardan sonra bu sıkıntılar yaşandı.


Hakemin verdiği karardan sonra alınan, "Tekrar" ve "Saha kapatma" cezalarının doğru veya yanlış olduğunu söyleme durumunda değilim. Hukuk Kurulu ve Futbol Federasyonu macı 1 - 0 tescil edebilirdi. Ya da o dakikadan sonra oynanabilirdi. Hakem, dışarı çıkarsa Sivassporlu futbolcuların bir kısmını atmak durumunda kalacağını söylemiş. O zaman çık, at kardeşim. Bundan sonra her karar tartışılır" diye konuştu.

Özak, Vestel Grubu' nun sahibi olan Ahmet Zorlu' nun da, Trabzonspor' a karşı bir husumetinin olabileceğine ihtimal vermediğini dile getirdi.

Günebakış

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler