"Özak'ta Hacıosmanoğlu da Trabzonsporlu"

Trabzonspor’da başkan İbrahim Hacıosmanoğlu’nun Faruk Özak hakkındaki açıklamaları büyük yankı yaratırken, yönetim kurulu üyesi Murat Türköz, itidal çağrısı yaptı. Yazılı bir açıklama yapan Trabzonspor Yönetim Kurulu Üyesi Murat Türköz şunları söyledi: “M

"Özak'ta Hacıosmanoğlu da Trabzonsporlu"
Trabzonspor’da başkan İbrahim Hacıosmanoğlu’nun Faruk Özak hakkındaki açıklamaları büyük yankı yaratırken, yönetim kurulu üyesi Murat Türköz, itidal çağrısı yaptı. Yazılı bir açıklama yapan Trabzonspor Yönetim Kurulu Üyesi Murat Türköz şunları söyledi:
 
“Mevcut yönetimimiz, zor zamanda bu gömleği giydi. Buna rağmen başkanımız ve yönetici arkadaşlarımızın büyük gayretleriyle kulübümüzü bu noktaya taşıdık. Bu sezon için şampiyonluk hedefimiz var. Bütün konsantremiz bu yönde. Başka hiçbir şey Trabzonspor’un başarısından önemli olmamalı. Başkanımızın açıklamaları bazı kesimleri üzmüş olabilir. Başkanımızın kendisinin de üzüldüğünü biliyorum. Sadece Trabzonspor başkanı değil, hepimiz sorumluluk anlayışı içinde olmalıyız. Düne değil yarına bakmalıyız. Sayın Faruk Özak da sayın başkanımız İbrahim bey de iyi birer Trabzonsporlu. Biz aynı camia içinde anlaşamayacaksak, dışarıda kime karşı nasıl mücadele vereceğiz? Camiamız, medyamız bir an önce bu karşılıklı konuşmaları sonlandırmalıdır. Birbirimizi kırıyoruz, Trabzonspor’a zarar veriyoruz. Trabzonspor’u büyütmemiz gerekirken kavgamızı büyütüyoruz.”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler