Özak Yusuf'u getiriyor İDDİASI

Bayındırlık Bakanı Faruk Nafız Özak bir telefonla Yusuf transferini bitirdi mi?Medyaspor'da yayınlanan bir habere göre, İsmi uzun zamandır Trabzonsporla anılan Yıldız futbolcunun transferi Faruk Özak'ın Bursaspor başkanı ile yaptığı telefon görüşmesinden

Özak Yusuf'u getiriyor İDDİASI

Bayındırlık Bakanı Faruk Nafız Özak bir telefonla Yusuf transferini bitirdi mi?

Medyaspor'da yayınlanan bir habere göre, İsmi uzun zamandır Trabzonsporla anılan Yıldız futbolcunun transferi Faruk Özak'ın Bursaspor başkanı ile yaptığı telefon görüşmesinden sonra çözüldü.

Trabzonspor ile yakın ilişkiler içerisinde olan Bayındırlık ve İskan Bakanı Faruk Nafız Özak, Bursaspor 2. Başkanı Osman Çelik'i telefon ile arayarak, Yusuf Şimşek'in transferinin bugün bitmesini ve yıldız oyuncunun da bu akşam Trabzonspor kampına katılmasını istedi.

İkinci yarı hazırlıklarına Antalya devam eden Trabzonspor'da bu gelişme büyük sevinçle karşılanırken, Yusuf'un bu akşam Antalya'ya geçerek yeni takımıyla kampa katılması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor