Özak: "TS'nin havası çok iyi"

Bayındırlık ve İskan Bakanı Faruk Özak, 7 Ekim 2008 tarihli Haber61 Gazetesi'nin 4. sayısında Trabzonspor ile ilgili çok çarpıcı açıklamalarda bulundu.İşte Bakan Özak'ın Haber61 Gazetesi'ne yaptığı açıklama:Özak, Trabzonspor yarışan, savaşan ve birlikte h

Özak: "TS'nin havası çok iyi"

Bayındırlık ve İskan Bakanı Faruk Özak, 7 Ekim 2008 tarihli Haber61 Gazetesi'nin 4. sayısında Trabzonspor ile ilgili çok çarpıcı açıklamalarda bulundu.

İşte Bakan Özak'ın Haber61 Gazetesi'ne yaptığı açıklama:

Özak, Trabzonspor yarışan, savaşan ve birlikte hareket edebilen bir kadro kurduğunu söyledi.

TRABZONSPOR'UN HAVASI ÇOK İYİ
“Trabzonspor bizim için çok önemli bir üst kimlik. Hem Türkiye'nin havası hem de Trabzonspor'un havası çok iyi.İnşallah Trabzonspor'un havası böyle devam eder. Gayet iyi işler yapıldı, takımda iyi bir birliktelik oluştu, yönetim iyi çalışıyor, taraftar takımını sahiplendi.”

YARIŞAN, SAVAŞAN KADRO KURULDU
“Trabzonspor 5 yıl aradan sonra lider olması tabi ki çok önemli. Ama ondan daha önemlisi yarışan, savaşan, birlikte mücadele eden kaliteli bir kadro oluştu. Bu ligde sonuçlar ne olur, hep beraber göreceğiz, ama geçen yıldan çok daha iyi olacağı kesin. Oyuncuların, hocanın, yönetimin motivasyonu çok iyi. Hep beraber iyi ve kötü günde bu takıma destek olursak, Trabzonsporumuz daha iyi yerlere gelecektir”

FAZLA TRANSFER ZARAR VERİR
“Gönül ister ki Yattara, Gökdeniz ve Fatih Tekke olsun, inşallah bu kadroyu bu hale getiririz. Her sene bu kadroya 10-20 transfer yapmak doğru işler değil, bunlarla da başarılı olmak çok zor, hem parasal açıdan, hem de diğer açılardan. Bu mevcut kadroya Aralıkta, Ocakta veya önümüzdeki yıl bir 2 takviye ile bu kadro 5-6 yıl devam eder. Sonra inşallah alt yapıdan ve dışardan da gelir”

Öte yandan Haber61 Gazetesi'nin 5. sayısı 14 Ekim 2008 Salı günü Trabzon'daki tüm bayilerde yer alacaktır.

Kaynak: Haber61 Gazetesi

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler