Özak: TS kazanmasını bildi

Turkcell Süper Lig'te19. haftanın açılış maçında Trabzonspor son dakikalarda bulduğu golle Ankaragücü'nü 2-1 mağlup ederek maç fazlasıyla liderliğe yükseldi. TRABZONSPOR KAZANMASINI BİLDİBayındırlık ve İskan Bakanı Faruk Nafiz Özak, Trabzonspor'un Fenerba

Özak: TS kazanmasını bildi

Turkcell Süper Lig'te19. haftanın açılış maçında Trabzonspor son dakikalarda bulduğu golle Ankaragücü'nü 2-1 mağlup ederek maç fazlasıyla liderliğe yükseldi.

TRABZONSPOR KAZANMASINI BİLDİ

Bayındırlık ve İskan Bakanı Faruk Nafiz Özak, Trabzonspor'un Fenerbahçe ve Ankaraspor maçlarına göre iyi bir oyun ortaya koyamadığını ama maçı kazanmayı bildiğini söyledi.

TAKIMDA DURGUNLUK VARDI

Trabzonspor Genel Sekreteri Hasan Yener de Trabzonspor'un içerdeki en zor maçını oynadığını belirterek "Bizim de beklemediğimiz ve anlam veremediğimiz bir durgunluk vardı. Böyle zor maçlarda 3 puan almak büyük bir başarı. Seyircimize teşekkür ediyorum" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor