Özak: TS çok daha iyi olacak

Aslında bu iyi bir şey değil, takımın eksik olduğu anlamına gelir. Kulüp kısa zamanda toparlandı, takım ruhu kazanıldı. İyi bir ekip oluşturuldu, ama zamana ihtiyaç var'' dedi. Bordo-mavili takımın sezon başından bu yana 6 maçta 16 puan topladığını hatırl

Özak: TS çok daha iyi olacak
Aslında bu iyi bir şey değil, takımın eksik olduğu anlamına gelir. Kulüp kısa zamanda toparlandı, takım ruhu kazanıldı. İyi bir ekip oluşturuldu, ama zamana ihtiyaç var'' dedi.

Bordo-mavili takımın sezon başından bu yana 6 maçta 16 puan topladığını hatırlatan Özak, ''Bu anlamda başarılı bir performansı var. Son maça baktığımızda oyun olarak iyi değildi, önemli zaafları vardı. Az hücum yaptı. Zamanla daha da iyi olacaktır. Şehirde çok güzel bir hava var'' diye konuştu.

Bakan Özak, Yattara'nın transferindeki sorunları da değerlendirerek, ''Artık yaşananları geride bırakıp Trabzonspor'un başarısı için mücadele etmeli. Bir futbolcu sezonun ortasında (başka bir takıma gitmek istiyorum) dememeli. Bu bir karakter meselesi. Kulüp yönetimi de bunu iyi değerlendirmeli. Yattara, bundan sonra çıkıp çalışmalı ve takımının başarısı için ter dökmeli'' ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler