Özak: Terim doğru olanı yaptı

Spordan Sorumlu Devlet Bakanı Faruk Özak, Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim'in tartışmaya zemin hazırlamayacak şekilde görevi bırakmasını olumlu bir karar olarak yorumladı. Spordan Sorumlu Devlet Bakanı Faruk Özak, Trabzon'da NTV'ye özel açıklam

Özak: Terim doğru olanı yaptı
Spordan Sorumlu Devlet Bakanı Faruk Özak, Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim'in tartışmaya zemin hazırlamayacak şekilde görevi bırakmasını olumlu bir karar olarak yorumladı.

Spordan Sorumlu Devlet Bakanı Faruk Özak, Trabzon'da NTV'ye özel açıklamalarda bulundu ve Milli Takımın 2010 Dünya Kupası'na katılamamasının büyük üzüntü verdiğini söyledi. Özak, Fatih Terim'in görevi bırakmasının ise doğru bir karar olduğunu kaydetti.

Ntvspor'un haberine göre, Faruk Özak “Tabii Milli Takım'ın aldığı sonuca üzüldük. Türkiye 2010'da olmalıydı. Çünkü 2016'ya talip oluyoruz. Bu hafta spordaki şiddetteki eksikliklerimizi görüşmek ve 2016 Dünya Kupası'na talip olmak için toplanacağız. Fatih Terim çok başarılı hocalarımızdan biri. Kendine yakışanı yaptı. Bana göre doğru yaptı. Kendi çekildi fazla tartışma olmadan. Milli takımda hoca olmak çok zordur. Bunu bilmek lazım. Çok başarı bekliyorsunuz. Olmayınca da baştaki kişi başarısız oluyor” diye konuştu.

Özak, sporda şiddeti önlemek için bu hafta yeni bir toplantı yapacaklarını da duyururken “Şiddetle ilgili bir yasa çıktı. Bunda bir eksiklik yok. Uygulamada eksiklik var. İl Spor İdare Kurullarının eksiği var. Cesaret lazım. Bir de sahaya girmeden önce şiddet var mı yok mu oraya bakmak lazım. Trafikte şiddet var mı var. Kahvede şiddet var mı var. Ailede şiddet var mı var. O zaman sahadaki şiddeti nasıl önleyeceksin? Federasyon Başkanımızla, İçişleri Bakanımızla bu hafta bir toplantı yapacağız. Eksiklerimiz varsa bunları tesbit edeceğiz” dedi.

Özak, Ermenistan ile yapılacak maçın abartılmamasını istedi. Özak, bu konuda ise “Çok abartmamak lazım. Bugün yapılan son imza olayından sonra, Türkiye büyük devlet büyük millet. Artık biz öyle şeylerle uğraşmıyoruz. Bizim misafirlerimizdir. Gelirler, ağırlarız, giderler” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler