Özak “Seccadeli sahtekardır" sözüne tepkiler yağıyor!

Bir süre önce Trabzonspor başkanı, Trabzon Milletvekili Faruk Özak hakkında söylemiş olduğu söz kamuoyuna bomba etkisi yaratmıştı. Bordo Mavili Kulübün başkanı Özak'a hitaben “Seccadeli sahtekar” kelimelerine yer vermişti. Bu durum karşısında AK Parti cep

Özak “Seccadeli sahtekardır" sözüne tepkiler yağıyor!

Bir süre önce Trabzonspor başkanı, Trabzon Milletvekili Faruk Özak hakkında söylemiş olduğu söz kamuoyuna bomba etkisi yaratmıştı. Bordo Mavili Kulübün başkanı Özak'a hitaben “Seccadeli sahtekar” kelimelerine yer vermişti. Bu durum karşısında AK Parti cephesinden tepki geldi.

AK Parti Trabzon İl Başkanı Adnan Günnar, "Sayın Bakanımız için söylenen kelime bizi çok üzmüştür. Bu söz partimizi derinden yaralamıştır. Trabzonspor'a büyük katkılar olan ve uzun süre bakanlık yapmış, Trabzonspor ile şampiyonlular yaşamış ve yaşatmış Özak'a yönelik bu sözleri esefle karşılıyorum."dedi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor