Özak derbiyi değerlendirdi

Trabzonspor Kulübü eski başkanlarından Bayındırlık ve İskan Bakanı Faruk Özak, Fenerbahçe ile Trabzonspor'un iki ezeli rakip, ama aynı zamanda da dost kulüpler olduklarını belirterek, bu maçta alınacak sonucun abartılmaması gerektiğini söyledi.

Özak derbiyi değerlendirdi

İstanbul'da yarın akşam Fenerbahçe ile Trabzonspor arasında oynanacak haftanın maçını değerlendiren Bakan Özak, "Trabzonspor için zor bir maç olacak. Fenerbahçe bizim ezeli rakibimiz, ama aynı zamanda da dostumuz. İnşallah yenilmeden buraya geliriz. Daha sonra da Ankaraspor'u ve Ankaragücü'nü yenersek yine iyi bir şekilde yolumuza devam ederiz" dedi.

Trabzonspor taraftarının sonuç ne olursa olsun takımına sahip çıktığına dikkat çeken Bakan Özak, "Sonuç ne olursa olsun taraftar takımına sahip çıkıyor. Yönetim moralini hiç bozmasın bizler moralimizi hiç bozmayalım. Yensek de yenilsek de önümüzde 17 maç var. İlk yarıdaki aldığımız sonuçlar gayet iyiydi. Yönetim görevini yapmaktadır. Taraftar da görevini yapmıştır. Bu havayı bozmamak lazım" diye konuştu.

Fenerbahçe karşısında beraberliğin Trabzonspor için kötü bir sonuç olmayacağını ancak şansı yanında olursa Trabzonspor'un bu maçı kazanabileceğini söyleyen Bakan Özak, "Trabzonspor'un son 10 sezondur Fenerbahçe'yi İstanbul'da yenememesi yarın oynanacak olan maç için bir ölçü değil. Fenerbahçe ve Trabzonspor iyi takımlar. İyi oynarsak ve şansımız da yaver giderse kazanabiliriz. Olmadı berabere kalırız. Hangi sonuç olursa olsun moral bozmaya gerek yok. Kazanmamız halinde çok da sevinmemize gerek yok. Çünkü önümüzde çok uzun bir maraton var. Bu uzun yolda az hata yapan takım başarılı olacaktır" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor