Oynamadan Kazanılmıyor!

Bordo-Mavililer’de zorlu Ankaraspor maçı öncesi tüm hesaplar galibiyet üzerine yapılıyor Teknik Direktör Alemdaroğlu, “Ankaraspor karşısında tek düşüncemiz galibiyet ve bu amaçla sahaya çıkacağız” derken, Bordo-Mavili oyuncu Mehmet Sıddık ise, “Artık çıkı

Oynamadan Kazanılmıyor!
Bordo-Mavililer’de zorlu Ankaraspor maçı öncesi tüm hesaplar galibiyet üzerine yapılıyor
 
Teknik Direktör Alemdaroğlu, “Ankaraspor karşısında tek düşüncemiz galibiyet ve bu amaçla sahaya çıkacağız” derken, Bordo-Mavili oyuncu Mehmet Sıddık ise, “Artık çıkışımız başlayacak” dedi
 
YENİ BİR BAŞLANGIÇ
 
Ligde ateş hattından uzaklaşmak için seri galibiyetler almak isteyen 1461 Trabzon, Ankaraspor maçı öncesi tek yürek oldu. Galibiyet için kenetlenen Bordo-Mavili takımda teknik direktör Ayhan Alemdaroğlu, tek düşüncelerinin galibiyet olduğunu ve bu amaçla sahaya çıkacaklarını söyledi. Birkaç haftadır olumsuz hareket ettiklerini belirten Alemdaroğlu, “Özellikle geçen hafta Bucaspor karşısında beklenen futbolumuzu ortaya koyamadık. Bu durum bizi de rahatsız etti. Maça kısa bir zaman kala 2-3 sakat vermemizde bizi olumsuz etkiledi. Böyle olunca da takımın gardı düşüyor ama düşmemeli. Artık bu olumsuzluğu kırmak istiyor. Biz Ankaraspor maçı ile lige yeni bir başlangıç yapmak istiyoruz” dedi.
 
OYNAMADAN KAZANILMIYOR
 
1461 Trabzon’un gerçek futbolunu Ankaraspor maçında herkese göstereceğini de dile getiren Alemdaroğlu, sözlerini şöyle sürdürdü: “Söylemden çok eylemi yerine getirmek hedefindeyiz. Ankaraspor’da güçlü bir ekip. Ama bizim için rakibin kim olduğu çok fazla da önemli değil. Ligde takımlar birbirinden güçlü. Sonuçta oynamadan kazanılmıyor. Şu anda sadece Ankaraspor maçına kilitlendik. Oyuncularımız moral ve motivasyon olarak iyi durumdalar. Ankaraspor’u mağlup ederek kötü gidişe ‘dur’ demek istiyoruz” dedi. Alemdaroğlu, Göksu’nun cezalı, Mustafa Tiryaki ve Jebrin’in ise sakatlıkları bulunduğu için Ankaraspor karşısında takımdaki yerlerini alamayacağını da sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor