Otyakmaz'ın boş hayali!

Şikenin bir numaralı isimlerinden Mecnun Otyakmaz hala aklanma ümidini sürdürüyor. UEFA'nın men ettiği Sivasspor için açıklamada bulunan Otyakmaz itibarlarını kurtaracaklarına inanıyor. Ancak spor otoritelerinin ve Trabzonspor hukuk kurulunun açıklamaları

Otyakmaz'ın boş hayali!

Şikenin bir numaralı isimlerinden Mecnun Otyakmaz hala aklanma ümidini sürdürüyor. UEFA'nın men ettiği Sivasspor için açıklamada bulunan Otyakmaz itibarlarını kurtaracaklarına inanıyor. Ancak spor otoritelerinin ve Trabzonspor hukuk kurulunun açıklamalarına göre Otyakmaz'ın söyledikleri tamamen hayal olarak kalacak.

Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Otyakmaz, Avrupa Futbol Federasyonları Birliği (UEFA) tarafından Sivasspor'a Avrupa Ligi'nden 1 yıl men cezası verilmesi kararına karşı, Uluslararası Spor Tahkim Mahkemesinde (CAS) 4 Temmuz'da savunma yapacaklarını belirterek, "7 Temmuz'da nihai karar ortaya çıkacak" dedi.

Otyakmaz, yaptığı açıklamada, "futbolda şike" davasında, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nın sunduğu son mütalaayı hatırlatarak, "Birtakım teknik hataların, maddi hataların söz konusu olduğunu düşündüğümüzü hep dile getiriyorduk. 3 yıllık süre zarfında ilk defa gerçek anlamda hukuk ve adalete yakın bir resmi kağıt gördüğümü söyleyebilirim" diye konuştu.

"Bu mütalaayı okuduğumda 'evet, artık işler yoluna giriyor, daha adaletli bir mahkemede yargılanacağız' yönünde bir kanat oluştu bende" diyen Otyakmaz, "13. Ağır Ceza Mahkemesi heyeti, bu mütalaayı kabul ettiği takdirde bu gerçekleşecek ama kimse de şöyle düşünmesin; 'Öyle karar çıkmıştı, şimdi burada herkes beraat edecek' gibi de bir şey yok. Ben adil bir yargılama sonucunda bu dosyada kim gerçek anlamda suçlu, kim suçsuz yere ceza almış, kim suçlu olmasına rağmen beraat etmiş, bunların hepsinin bu mahkemede masaya yatırılacağına ve Sivasspor'un hakkının, itibarının iade edileceğine bütün kalbimle inanıyorum" değerlendirmesinde bulundu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor