Otyakmaz pis işlerine ibadeti de bulaştırdı!

UEFA'nın Sivasspor ve Eskişehir'e karşı açtığı soruşturmanın duruşması bugün Nyon'da yapılacak. Duruşmada iki takım aleyhine ciddi cezaların çıkması büyük bir ihtimal olarak görülüyor.Ancak bu noktada yanlı basının gündemi değiştirme amaçlı yayınladığı ha

Otyakmaz pis işlerine ibadeti de bulaştırdı!

UEFA'nın Sivasspor ve Eskişehir'e karşı açtığı soruşturmanın duruşması bugün Nyon'da yapılacak. Duruşmada iki takım aleyhine ciddi cezaların çıkması büyük bir ihtimal olarak görülüyor.

Ancak bu noktada yanlı basının gündemi değiştirme amaçlı yayınladığı haberler oldukça komik bulundu. Mecnun Otyakmaz’ın  Trabzonspor hakkındaki iftiralarının UEFA’nın kararını değiştirebileceği vurgulanan haberlerde, mahkemede bu ifadelerin yer almadığı ve UEFA’nın sıkıştırmasıyla şikecilerin konuştuğu görmezden gelindi.

Ancak komedi burada da bitmedi. Haberlerde Sivasspor’un kozunun Hac olduğu vurgulandı. İftiralarına Hac ibadetini de bulaştıran Otyakmaz kendisiyle ilgili iddiaları Mehmet Yıldız’ın Hac’a gitmişliği üzerinden aklamaya çalışacağı bildirildi.  Otyakmaz'ın Yıldız'a "Hacca gitmiş, dürüst ve inançlı bir insansın. Sana yakışan, bizimle gelip o dönemde yaşananları anlatmaktır" diyerek ikna ettiği  belirtildi. Otyakmaz’ın bir ibadeti pis işlerinde kullanması tepki çekerken böyle bir ifadeyle savunma yapacak olması komedi olarak karşılandı.

Bu arada bilindiği gibi Otyakmaz’ın “Hacca gitmiş”diyerek kullandığı Mehmet Yıldız’ın şike sürecinde ortaya çıkan tapelerde şike yapılan bir maç için “Ben oraya gol atmaya gitmedim ki” şeklindeki konuşmaları hafızalardaki yerini koruyor.

UEFA CEZA VERECEK

Öte yandan UEFA, Sivas ve Eskişehir'in savunmalarını yeterli bulmazsa iki kulübün Avrupa kupalarına katılmasına tedbir koyup, dosyayı Disiplin Kurulu'na sevk edecek. Bu durumda F.Bahçe ve Beşiktaş'ın ardından şikeden ceza alan takımlar 4'e yükselecek. Bu rakam da 17 Temmuz'da UEFA'nın TFF'ye karşı açtığı soruşturmada Türkiye'yi daha da zor duruma düşürecek.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler