Ospina Messi'ye geçit vermedi

Copa America'da çeyrek final mücadelesinde Arjantin, penaltılara giden maçta Kolombiya'yı 5-4 yenerek yarı finale yükselirken Fenerbahçe'nin prensipte el sıkıştığı kaleci Ospina, inanılmaz kurtarışlar yaparak geceye damga vuran isim oldu.OSPINA HARİKALAR

Ospina Messi'ye geçit vermedi

Copa America'da çeyrek final mücadelesinde Arjantin, penaltılara giden maçta Kolombiya'yı 5-4 yenerek yarı finale yükselirken Fenerbahçe'nin prensipte el sıkıştığı kaleci Ospina, inanılmaz kurtarışlar yaparak geceye damga vuran isim oldu.

OSPINA HARİKALAR YARATTI

205 Copa America'da Arjantin ve Kolombiya'nın yarı finale çıkma mücadelesinde kazanan penaltılarla Tangocular oldu. Kolombiya'nın kalesini ismi son zamanlarda yüksek sesle Fenerbahçe ile anılan David Osipna korurken, bir pozisyonda üst üste yaptığı iki kurtarış sosyal medyada büyük ilgi gördü.

MESSI'YE "DUR" DEDİ

Sağ kanattan gelişen atakta ceza sahası içinde topla buluşan Tevez'in topun gelişine yerden vurduğu şutu kurtardıktan sonra Messi'nin kafasını da inanılmaz bir refleksle çıkarmayı başardı.

MESSI: O AN ÖLMEK İSTEDİM

Arjantin büyük bölümünde tek kale oynadığı maçta Kolombiya kalecisi Ospina'yı geçemedi. Fenerbahçe'nin transfer listesinde Ospina, Messi'nin bu kafa şutunu inanılmaz bir refleksle önledi. Arjantinli yıldız maç sonrası, "Ospina kurtarışı yapınca o an ölmek istedim" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor