Osmanlıspor’da deprem… Satış iptal!

Trabzonlu işadamı Şenol Ayvaz kamptan geri döndü

Osmanlıspor’da deprem… Satış iptal!

Haber61 Özel Haber - Antalya / Levent Ustabaşı

TFF 1. Lig’de ilk devreyi 15. sırada tamamlayan Osmanlıspor Trabzonlu işadamı Şenol Ayvaz'a satılması konusunda prensip anlaşması yapılmıştı. 

KAMPA BİLE KATILMIŞTI AMA

Akçaabat Sebatspor ve Zağnosspor kulüplerinde başkanlık yapan Şenol Ayvaz, takımın Antalya Belek’teki kampına katılarak transfer çalışmalarına başladığı anda şok bir gelişme yaşandı. Kulübün satış işlemlerinin sonlandırıldığı ortaya çıktı.  Konuyla alakalı Haber61’in sorularını yanıtlayan Şenol Ayvaz, satış işlemlerinin usulüne uygun devam etmediğini söyledi. 

USULÜNE UYGUN DAVRANMADILAR! 

Ayvaz “Osmanlıspor ile ilgili yaklaşık bir aydır yapmış olduğumuz görüşmeler neticesinde şahsım olarak geldiğim noktayı saygın Türk futbolu kamuoyuna paylaşmak isterim. Bu süreç tamamen samimi ve şeffaf yürütülmüştür. Amacım futbola, futboldaki geçmişimi Osmanlıspor ile devam ettirmekti. Bu sürecin Osmanlıspor yöneticileri tarafından usulüne uygun olarak devir işlemlerinin gerçekleştirilememesinden dolayı Osmanlıspor yöneticileri bu satıştan vazgeçmiştir. Osmanlıspor’a gönül verenlere başarılar dilerim” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor