Osman Özköylü: Şehrimize yakışır bir futbol ortaya koyacağız

Hekimoğlu Trabzon Teknik Direktörü Osman Özköylü Haber61 mikrofonlarına konuştu.

Osman Özköylü: Şehrimize yakışır bir futbol ortaya koyacağız

Haber61 - Spor Servisi

Hekimoğlu Trabzon Teknik direktörü Osman Özköylü, Trabzonspor – Erzurumspor karşılaşması öncesi Haber61 canlı yayınına katıldı. Geldiği günden itibaren Hekimoğlu Trabzon’un aldığı başarılı sonuçları değerlendiren Özköylü “İyi yatırım yapılmış. Hem tesis hem kulüp hem de kadro anlamında. Ortada güzel bir kadro ve kulüp var. Başkanımıza teşekkür ediyorum. Trabzon futboluna böyle bir yatırım yaptığı için. Biz Trabzonlu sayılırız. Tekrar Trabzon'da olmak çok güzel. Geldiğimiz günden bu yana güzel bir süreç geçti. Takımımızı üst sıralara çıkarmaya ilerletmeye çalışıyoruz. Amacımız üst lige çıkabilmek, Trabzon futbolu için bir vizyon ortaya koymak.” İfadelerini kullandı.

Önümüzdeki hafta Türkiye Kupası’nda oynayacakları Kayserispor mücadelesi sorulan Özköylü “Kayseri maçından daha önemlisi 3 gün sonra lider Manisa ile oynayacağımız maç. Bu maçı yenebilirsek lig yeniden başlar, aramızda 10 puan var 2. sıradayız. Kayseri maçından daha önemli olan bu maç. 3 günde bir maç oynuyoruz. Burada oyuncularımızı dengeli ve maça göre seçerek oynatmalıyız. Kayseri'de de iyi bir futbol ortaya koyan Hekimoğlu Trabzon olacak. Eleriz, eleniriz ayrı ancak iyi futbol ortaya koyacağız. Kayserispor bir Süper Lig takımı arada 2 lig fark var. Biz bu farkın olmadığını göstermeye çalışacağız. Şehrimize yakışır bir oyun ortaya koyacağız.” Dedi

Futbolculuk döneminde Trabzonspor’a transferi hakkında da konuşan Özköylü “Bizi transfer ederken araştırıp seçenlere de bakmak lazım. İyi tespitler yaptılar. Biz o dönem gelirken 10-11 oyuncu yeni gelmiştik. 8 oyuncu milli takıma gittik. Şimdi scout ekipleri var ama o zaman da gözlemciler vardı. Ben Aydınspor'da ilk defa Süper Lig oynayan bir takımdayım. Küme düştükten sonra Trabzonspor gibi büyük bir takımdan teklif geliyor çok farklı bir heyecan. Çok büyük bir gurur. Bu takımın gücü insanların tutkusu seni daha da geliştiriyor. Aydınspor'dakilerin de büyük emeği var ama burada yaşadıklarım çok farklıydı.” Şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor