Osman Özköylü: Ligi yeniden başlatmak istiyoruz

Hekimoğlu Trabzon Teknik direktörü Osman Özköylü Manisaspor'u yeni ligi yeniden başlatmak istediklerini belirtti.

Osman Özköylü: Ligi yeniden başlatmak istiyoruz

Hekimoğlu Trabzon Direktörü Osman Özköylü, Kayserispor ve yarın oynanacak Manisa FK maçıyla ilgili değerlendirmelerde bulundu. Süper Lig kulübü Kayserispor’u kupada elemenin önemli bir başarı olduğunu söyleyen Özköylü, “Hem oynanan güzel oyun ve mücadele sonunda penaltılarla da olsa rakibimizi elemek bizim için önemliydi. Takımımızın kalitesini oyununu saha içindeki organizasyonumuzun ne kadar doğru olduğunu göstermek adına güzel bir maçtı”

“Karşılaşmada zaman zaman zorlandığımız anlar oldu. İlk yarı çok iyi oynadığımız, futbolun bütün güzelliklerini doğru şekilde sahaya yansıttığımız bir oyun vardı. Ama ikinci yarı maalesef geriye fazla yaslandık. Önde top tutamayışımızdan kaynaklı problemler yaşadık. Rakip ikinci yarı iyi etkili oyuncularını oyuna dahil etti. Kontrol rakibe geçti. Her şeye rağmen bir süper lig takımını eleyerek turun geçilmesi, hem kulübümüz adına hem bizler açısından hem de Trabzon şehri açısından mutluluk ve gurur vericiydi. Bu gururu hep berabere Trabzon halkı olarak paylaşıyoruz” dedi.

Artık kupa maçının geride kaldığını ve Manisa ile belki de en önemli maçlarını oynayacaklarını da ifade eden teknik direktör Osman Özköylü şu ifadeleri kullandı: “Bu maçta alınacak sonuç ligin yeniden başlamasına neden olacak. Bir maç fazlasıyla 10 puan önümüzde olan bir Manisa takımı var. Onlar da bu avantajını korumak isteyeceklerdir. Biz özellikle son haftalardaki iyi oyunumuz ve kazandığımız maçlarla birlikte daha özgüvenliyiz. Daha moralliyiz. Oyuncularımızın gelişimi her geç gün devam ediyor. Sahada doğru oynayan, doğru mücadele eden rakibe karşı direncini şiddetli olarak gösterebilen bir takım var. Oyuncu kalitemiz daha çok ortaya çıkmaya başladı. Fiziksel ve taktiksel gelişimi arttıkça yetenekleri daha çok ortaya çıkma başladı. Bizde oyuncularımızın bu yeteneklerine ve kalitelerine güveniyoruz” 

“İnşallah bu maçı kazanarak ligi yeniden başlatmak istiyoruz. Çünkü buna bizim çok ihtiyacımız var. Kulübümüzün çok ihtiyacı var belki de ligin buna ihtiyacı var. Çünkü alacağımız kötü bir sonuçta ligin geri kalan kısmında vasat bir görüntü ortaya çıkabilir. Puan farkını açmış bir liderle aradaki puan farkını kapatmak daha da zorlaşabilir. O nedenle elimizde puan farkını azaltmak ve ligi yeniden başlatmak için bir fırsat var. Bu maçı en iyi şekilde değerlendireceğiz. Bize bu maçı kazanmanın getirisinin ne olacağını biliyoruz. Biz de kazanmak için sahada olacağız. Rakibimize saygı duyuyoruz. İyi bir ekip olacak karşımızda. Ne yaptığını bilen ve iyi oynayan bir Manisa var. Biz de onların etkili yanlarını bertaraf edip kendi oyunumuzu doğru oynayarak onlara kabul ettirmeye çalışacağız. İnşallah istediğimiz gibi bir oyun istediğimiz gibi bir mücadeleyle sahadan 3 puanla ayrılıp, kendi adımıza ligin geri kalan kısmında daha büyük bir arzu ve coşkuyla lige devam etmek için bu maçı kazanmayı çok arzuluyoruz”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler