Osman Özköylü: Bize yakışan mücadeleyi göstereceğiz

Hekimoğlu Trabzon Teknik Direktörü Osman Özköylü kupa maçı öncesi konuştu.

Osman Özköylü: Bize yakışan mücadeleyi göstereceğiz

Hekimoğlu Trabzon Teknik Direktörü Osman Özköylü, kupada karşılaşacakları Yeni Malatyaspor maçı öncesi açıklamlarda bulundu.

Teknik direktör Osman Özköylü, Malatyaspor ile oynayacak karşılaşma öncesi açıklamalarda bulundu. Çok kısa aralıklarla maç oynamak zorunda kaldıklarını ifade eden Özköylü şu ifadeleri kullandı: “Türkiye Kupası’nın statüsünün alt lig takımları için sıkıntı oluşturduğu bir gerçek. Baktığınız zaman üst lig takımları hem seri başı olma avantajı var hem de maçı kendi sahasında oynama avantajı var. Burada alt lig takımlarına hiçbir anlamda şans bırakılmıyor gibi, ‘Bir an önce elensinler gitsinler’ düşüncesinde mi oluyorlar bilmiyorum”

“Biz her şeye rağmen nasıl Kayserispor maçına çıkıp kendimize yakışan, kendi oyunumuzu en doğru şekilde oynadıysak, Malatyaspor maçında da aynı oyunumuzu ortaya koyacağız. Turu geçmek için mücadelemizi yapacağız. Bütün olumsuz şartlara rağmen, deplasmanda oynamamıza rağmen, uzun bir yolculuk yapıp buraya gelmiş olmamıza rağmen, halen daha son oynadığımız maçın yorgunluğunu atamamış olmamıza rağmen, biz çıkacağız hem şehrimizi hem kulübümüzü hem de kendimizi en iyi şekilde temsil edeceğimiz bir maç oynayacağız. Ben futbolcu arkadaşlarıma güveniyorum. Bize yakışan en iyi mücadeleyi göstereceğiz”

“Turu geçmeye çalışacağız. Geçmek için ne yapmak gerekiyorsa hepsini ortaya koyacağız. Bizim için de önemli bir maç. Alt ligdeki bir takımın neler yapabileceğini, bu kulübün hedeflerini gösterebilmek adına biz de kendi adımıza iddiamızı sahada ortaya koymaya çalışacağız. Eleriz veya eleniriz. Sonuçta Süper Lig takımına karşı oynuyoruz. Son maçında Türkiye’nin en büyük takımlarından birisi olan Fenerbahçe’yi deplasmanda farklı yenen ve moralli olan bir Malatyaspor’a karşı oynayacağız. Biz de iyi ve kaliteli bir ekibiz. Turu geçmek için elimizden geleni yapacağız”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor