Osman Özköylü: "Ayağa kalkıp hedefimize yürüyeceğiz"

Osman Özköylü açıklamalarda bulundu.

Osman Özköylü: "Ayağa kalkıp hedefimize yürüyeceğiz"

Hekimoğlu Trabzon Teknik Direktörü Osman Özköylü, açıklamalarda bulundu.

Ligde her maçın zor olduğunu bildiklerini ifade eden Özköylü şu ifadeleri kullandı:

“Her maçın çok önemli olduğunu hep söylüyoruz. Niğde maçını kazanarak, kazanma alışkanlığımıza devam etmek istiyorduk. Maça çok iyi de başladık. Maçın genelinde de çok iyi oynadık. Niğde Anadolu takımının iyi bir takım olduğunu bir çok insan bilmeyebilir. Ligdeki durumuna ve aldığı sonuçlara bakarak kimse Niğde takımının kötü bir takım olduğunu söyleyemez. Maçtan önce de söyledim. Bizim ligde en organize oynayan, sahada ne yaptığını iyi bilen en iyi iki takımdan birisi Niğde Anadolu takımı”

“Niğde Anadolu maçının da zor geçeceğini biliyorduk. Buna rağmen maça iyi başladık. 2-0 da öne geçtik. Maçın kırılma anlarında da kaçırdığımız pozisyonlar oldu. Maalesef 45+2’de bireysel hatadan yediğimiz gol, rakibin morallenmesine ikinci yarıya o moralle başlamasına neden oldu. İkinci yarının hemen daha 10.saniyesinde karşı karşıya kaçırdığımız bir pozisyon kırılma anı oldu. Rakibe 3 gol yememize rağmen pozisyon vermedik. 2 tane savunmada top kaptırıp, 1 tane de duran toptan gol yedik. Belki ilginç gelecek ama rakibin pozisyonu yoktu. Biz kendi yaptığımız hatalarla yani 3 hata yaptık, 3’ü de gol oldu.”

“Bu mağlubiyetin şokunu ve üzüntüsünü fazlası ile yaşıyoruz. Ama lig devam ediyor. Biran önce toparlanıp ayağa kalkmaya ve tekrar hedefimizi güçlü şekilde kovalamaya mecburuz. Biz güçlü bir takımız. Böyle ufacık bir sonuçtan etkilenecek, yıkılacak ve darmadağın olacak bir takım asla değiliz. Hele ki benim, Osman Özköylü’nün teknik direktör olduğu bir takımda asla buna izin vermem. Biran önce ayağa kalkmak için elimizden geleni yapacağız. Yeniden ayağa kalkarak, hedefimize yürüyeceğiz.”

“Talihsiz bir maç oynadık. Her takımın başına gelebilir bunlar. Geçen sene Premier Lig’de 30 puan farkla şampiyon olan Liverpool takımı bu hafta sondan ikinci sıradaki takıma puan kaybetti. Dünyanın en iyi takımları böyle talihsizlikler yaşayabiliyor. Biz de böyle bir talihsizlik yaşadık. Biz bu yenilgiden derslerimizi çıkaracağız. Yaptığımız hataları bir daha yapmamaya çok özen göstereceğiz. Hedefimizi kovalamaktan asla geri kalmayacağız. Biz güçlü bir takımız, yeniden ayağa kalkıp, herkese en güzel cevabı en yakın maç olan Velimeşe maçında vereceğiz. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın. Biz bu takımı varmak istediği hedefi olan TFF 1.Lig’e çıkaracağız. Bu konuda da bizi seven herkesten desteklerini ve dualarını bekliyoruz.”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor