Oscar Cardozo'dan müthiş gol istatistiği

Oscar Cardozo, nihayet kalitesini göstermeye başladı. Teknik direktör Ersun Yanal'ın hücum sisteminde kendini bulan yıldız oyuncu, G.Birliği karşısında topla oynadığı 46 saniyeye 3 gol sığdırdı. Yani 12 saniyede 1 gol atıp bu sezon hat-trick yapan Semih Ş

Oscar Cardozo'dan müthiş gol istatistiği

Oscar Cardozo, nihayet kalitesini göstermeye başladı. Teknik direktör Ersun Yanal'ın hücum sisteminde kendini bulan yıldız oyuncu, G.Birliği karşısında topla oynadığı 46 saniyeye 3 gol sığdırdı. Yani 12 saniyede 1 gol atıp bu sezon hat-trick yapan Semih Şentürk, Demba Ba ve Bakambu'yu geride bıraktı.

Oyunda kaldığı 77 dakikada attığı 4 isabetli şutun 3'ünü gol yapan Paraguaylı futbolcu, bu sezon oynadığı karşılaşmalarda çektiği 18 isabetli şutla ligin en fazla isabetli şut atan oyuncusu oldu.

6 MAÇTA 7 GOL BULDU

GOL krallığında rakiplerinden daha az topla buluşmasına rağmen gol ortalaması daha yüksek olan Cardozo, ligde 9 maçta toplam 453 saniye topla oynadı ve 8 gol kaydetti. Topla oynadığı her 57 saniyede 1 gol atan tecrübeli golcü ligin 'En az sürede en fazla gol atan oyuncusu' oldu. Avni Aker'de çıktığı 6 maçta 7 gol atan Paraguaylı, Trabzon'un gol yükünü tek başına sırtladı.

TÜRKİYE'DEKİ EN İYİ RAKAM

Oscar Cardozo'nun yakaladığı bu rakama şimdiye kadar Süper Lig'deki hiç bir golcü de yaklaşamadı. Ersun Yanal ve ekibinin de bu durumdan bir hayli mutlu olduğu gözlemlendi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor